Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Vores oversættelsesservice i Sverige

Vores kompetente team af Project Managers hjælper dig! Få et tilbud nu, klik på fanen ”Tilbud”

Hurtigoversætter har egne kontorer i Sverige.

Vores kontorer i Sverige samarbejder med lokale oversættere, som alle har spidskompetencer inden for hvert deres område. Vi har en solid erfaring inden for en bred vifte af brancher og fagområder, der strækker sig fra tekniske manualer til reklametekster. Derfor kan Hurtigoversætter tilbyde eksperthjælp til oversættelse af netop din tekst.

Vi samarbejder med mere end 4000 erfarne og specialiserede freelance oversættere, der alle oversætter til deres eget modersmål. Vi udvælger den oversætter, hvis specialeområde passer med indholdet fra din tekst. Det vil sige, at modtager vi f.eks. en kontrakt, skilsmissedokumenter eller forsikringspapirer, vil vi benytte en oversætter med en juridisk baggrund i netop disse områder. Vores medicinske oversættere oversætter f.eks. patientjournaler, og vores tekniske oversættere arbejder dagligt med manualer og dataspecifikationer. På denne måde kan vi kvalitetssikre din oversættelse og altid finde en erfaren oversætter med speciale, som passer til dit behov.

Vi kan tilbyde kvalitetsoversættelser af såvel bøger, kontrakter, artikler, nyhedsbreve, finansielle rapporter som manualer, produktblade eller e-mails i form af daglige korrespondance med dine partnere i Sverige. Du skal være velkommen til at kontakte en af vores Project Managers per telefon eller e-mail for at få en uforpligtende snak om mulighederne for at sikre dig den perfekte oversættelsesløsning, der passer til dine specifikke behov.

Har du brug for yderligere information? Send os en e-mail med din tekst, eller ring til et af vores kontorer i Sverige (Stockholm og Göteborg), eller vores kontor i Danmark. Kontakter du os pr. e-mail, vil du modtage et svar hurtigst muligt.

2018-08-06T08:51:29.0551631Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.