Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau for sproget tagalog

Filippinske flag. Vi oversætter din tekst til og fra tagalog

Hos os får du professionel hjælp med oversættelse, til og fra tagalog og filipino.

Tagalog er et centralfilippinsk sprog, i den austronesiske sprogfamilie. Sproget er modersmål for omkring 20 millioner mennesker, og omkring 25 % af den filippinske befolkning.

Hurtigoversætter hjælper med alle slags oversættelser, til og fra tagalog.

Filippinsk, en sociolekt

Varianten, som er det officielle sprog i Filippinerne, kaldes filipino. Filipino er en sociolekt af sproget tagalog, som ved siden af bl.a. engelsk, er et af de officielle sprog i Filippinerne.

Sociolekt henviser til en social dialekt, egentlig en sprogart, der er karakteristisk for en bestemt social gruppe.

Sproget er primært baseret på tagalog, som tales omkring hovedstaden Manila. Men også sprog som visayan, ilocano, ilongo og andre filippinske sprog, har påvirket filipino.

Påvirkninger

Tagalog er nært beslægtet med sprog, der tales i regionerne Bicol og Visayas. Man ser klare påvirkninger fra spansk, engelsk, malaysisk, sanskrit, arabisk og et nordfilippinsk sprog, kapampangan.

Et tilbud

Brug formularen for at anmode om et tilbud på din oversættelse, til eller fra tagalog, eller kontakt os, og vi vil fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med professionel og hurtig leveret oversættelse!

2017-06-20T15:41:36.7554484Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.