Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau for tibetansk

Tibets flag. Kontakt os for en oversættelse til eller fra tibetansk.

Tibetansk oversættelsesbureau. Professionelle oversættelser til og fra tibetansk. Samtlige oversættere har målsproget som modersmål.

Tibetansk tilhører den Tibeto-burmanske sprogfamilie. Det samlede antal talere af forskellige tibetanske sprogvarianter, anslås til at være seks millioner.

Tibetanske dialekter

Alle sproglige varianter der tales i Tibet tilhører den Tibeto-burmanske sprogfamilie. Alle undtagen én - sokpa, som tilhører de mongolske sprog.

Følgende dialektgrupper findes:

Dialekterne adskiller sig meget fra hinanden. De dialekter der tales i det vestlige Tibet er de mest gammeldags, og er tættest på skriftsproget.

Et unikt tilbud

Vi skræddersyr oversættelsen til dine krav. Kontakt os i dag for at finde ud af mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Indsend dine dokumenter der skal oversættes, så analyserer vi teksterne og vil vende tilbage med et tilbud, få konkurrenter kan matche. Vedlæg tekstfilerne i en e-mail eller brug formularen, i tilfælde af et mindre tekstomfang.

Ønsker du at tale med en af vores Project Managers, før du sender tekstfilerne? På siden ’Kontaktdata’ kan du finde alle vores kontaktoplysninger.

Du er hjertelig velkommen til at kontakte os i dag!

2017-06-20T15:42:17.2024927Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.