Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau for tigrinsk

Eritreas flag

Vores tigrinske oversættelsesbureau i Eritrea. Vi hjælper dig med oversættelse til og fra tigrinsk

Tigrinsk, er et semitisk sprog, der tales i det nordlige Etiopien og Eritrea. Det anslås, at sproget, tales af omkring 8 millioner mennesker.

Tigrinsk er det officielle hovedsprog i Eritrea, men også engelsk og arabisk er officielle sprog i Eritrea.

Tigrinsk eller Tigrinya

Både tigrinsk og tigrinya er accepterede navne på sproget, men i søgeresultater er det nemmere at finde sproget, hvis man søger efter tigrinya.

Tigrinya er et konservativt sprog, og er desuden det sprog som er tættest på det gamle etiopiske ge'ez-alfabet. Det har sandsynligvis udviklet sig derfra. Tigrinsk skrives med ge'ez-alfabetet, som er et stavelsesbaseret skriftsystem, der er over tusind år gammelt, og nært beslægtet med det hebraiske alfabet.

Tigrinsk oversættelse

Lokalisering er en af vores styrker som oversættelsesbureau. Det betyder, at vi har den nødvendige viden om forskelle i sprogene, i forhold til hvor det tales. Terminologien på forskellige fagområder kan variere afhængigt af det land eller dele af landet, hvor sproget tales. I dette tilfælde kan det være dialektale forskelle mellem Etiopien og Eritrea.

Tigrinske oversættere med bred ekspertise

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har tigrinske oversættere i de fleste fagområder. De har ikke blot sproget som modersmål, men de har også en solid uddannelse. Med indsigt i moderne og opdateret sprogbrug, kan vi garantere en oversættelse af den absolut bedste kvalitet.

Bed om et tilbud

Kom i kontakt med os, og vi vil hjælpe dig med din oversættelse til eller fra tigrinsk. Få et tilbud via formularen til højre, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt med et detaljeret tilbud.

Har du spørgsmål eller ønsker du flere informationer, kan du kontakte os via e-mail eller på telefon. Vores telefonnumre og andre kontaktoplysninger kan du finde på siden ’Kontaktdata’. Vores Project Managers vil besvare dine spørgsmål, og hjælpe dig videre med din oversættelse.

2017-06-20T15:42:30.6308354Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.