Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau for khmer

Vi laver oversættelser til og fra khmer

Cambodjas flag. Send en e-mail med dine tekster, og vi vil hurtigt kontakte dig med et godt tilbud på oversættelse fra og til khmer (cambodjansk)!

Khmer også kendt som cambodjansk, tales hovedsageligt i Cambodja, hvor det er det officielle sprog.

Det anslås, at der er omkring otte millioner som taler sproget som modersmål. Syv millioner af disse mennesker bor i Cambodja.

Geografiske områder

Thailand og Sydvietnam er andre områder, hvor sproget tales. Khmer skrives med det khmeriske alfabet, og er ikke tonesprog som mange andre sprog i disse områder er.

Hurtigoversætter vil med glæde hjælpe dig med at oversætte dine tekstdokumenter, din forretningskorrespondance eller anden tekst, til eller fra khmer.

Tilbud på oversættelse til khmer

Vores pris på oversættelse fra dansk til khmer er DKK 2,39 per ord, og for oversættelser fra khmer til dansk er prisen DKK 2,54 per ord. Prisen på oversættelser er primært baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes.

Hurtigoversætter udfører kvalitetsoversættelser til konkurrencedygtige priser. Vil du selv regne prisen for din oversættelse ud? Så kan du klikke dig videre til siden ’Priser’.

Vi anbefaler dog, at du sender os en e-mail med dine tekster, og angiver præferencer, samt ønskede leveringstid. Så kan vi beregne en mere præcis pris.

Vi er glade for at fortælle dig mere om hvad vi kan tilbyde. Ring derfor 39 15 81 80, så kan du tale med en, fra vores team af Project Managers.

2017-06-20T14:32:55.5473688Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.