Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau for nepalesisk

Vi udfører oversættelser til og fra nepalesisk

Ring til vores kontor i København på: 39 15 81 80. Du kan også ringe til vores kontor i Århus på: 70 27 79 97, så informerer vi dig nærmere. Vi hjælper dig med professionel oversættelse til og fra nepalesisk.

Nepalesisk, tidligere khas-kura og gorkhali, er et indoiransk sprog, som tales af omkring 35 millioner mennesker.

Ca. 20 millioner af disse er modersmålstalere. Nepal, Bhutan, dele af det nordlige Indien, samt Burma, er de regioner, hvor sproget har det stærkeste fodfæste.

Nepalesiske oversættere

Nepalesisk er det officielle sprog i Nepal, hvor halvdelen af befolkningen er modersmålstalere. Sproget er skrevet i Devanagari, som også anvendes til at skrive hindi.

Det er det største pahari sprog, og er også tæt på hindi. Sprogene er til en vis grad til at forstå, indbyrdes. Hurtigoversætter samarbejder med nepalesiske oversættere, som har nepalesisk som modersmål. Vi kender forskellene mellem de sproglige versioner.

Hvor meget koster en oversættelse i nepalesisk?

For at vi kan være i stand til, at give dig en pris på din oversættelse, er vi nødt til at undersøge de tekster, du ønsker oversat. Vedhæft derfor dine scannede dokumenter i en e-mail. Vi vender tilbage med et tilbud, hurtigst muligt.

Du kan også benytte dig af tilbudsformularen, hvis det er en tekst, der er af et mindre omfang.

Ring til os i København på: 39 15 81 80, eller i Århus på: 70 27 79 97. Vi ser frem til din kontakt, og garanterer dig højkvalitativ og professionel oversættelse!

2017-06-20T14:37:37.9626075Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.