Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Vil du have dit CV oversat professionelt?

Hurtigt og pålideligt: Oversætterbureau Hurtigoversætter

Vi oversætter dit CV og ansøgning. Send os din forespørgsel pr. e-mail.

Hvis du søger arbejde i udlandet, står du med den udfordring af få dine ansøgningsbilag oversat til det pågældende sprog.

Ved en ansøgning er curriculum vitae dit visit - og adgangskort til det nye job, og det er derfor vigtigt at det fremstår yderst professionelt.

Selv hvis du behersker det pågældende sprog, kan der forekomme små fejl, som du ikke selv bemærker, men som en indfødt ville lægge mærke til med det samme. Derfor er det vigtig at få oversat dit CV af en professionel oversætter, som kun oversætter til sit modersmål, på den måde kommer dit CV til at fremstå professionelt over for din fremtidige arbejdsgiver, og du kommer til at efterlade et godt førstehåndsindtryk.

Ud over det sproglige, er der også forskelle i de indholdsmæssige krav. Et CV og ansøgning skal derfor skræddersyes efter det pågældende land, f.eks. er et engelsk CV anderledes opstillet end et dansk. Det har vores oversættere helt styr på, og vi hjælper dig gerne med det!

Hvorfor vælge os?

Der er forskellige grunde til, at du burde lade os oversætte dit CV og ansøgning:

Kontakt os for mere information.

Vores Project Managers besvarer gerne dine spørgsmål vedrørende oversættelse af dine ansøgningsbilag. Ring til vores afdeling i København 39 15 81 80 eller Århus 70 27 79 97 for mere information.

Hvis du ønsker at modtage et tilbud, så send os gerne en e-mail med den tekst, som du ønsker oversat, oplys venligst deadline samt hvilket sprog, det skal oversættes til. Så vil vi vende tilbage med et skræddersyet og uforpligtende tilbud inden for kort tid.

2018-09-07T10:54:51.0064004Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.