Vil du have dit CV oversat professionelt?

Hurtigt og pålideligt: Oversætterbureau Hurtigoversætter

Vi oversætter dit CV og ansøgning. Send os din forespørgsel pr. e-mail.

Hvis du søger arbejde i udlandet, står du med den udfordring af få dine ansøgningsbilag oversat til det pågældende sprog.

Ved en ansøgning er curriculum vitae dit visit - og adgangskort til det nye job, og det er derfor vigtigt at det fremstår yderst professionelt.

Selv hvis du behersker det pågældende sprog, kan der forekomme små fejl, som du ikke selv bemærker, men som en indfødt ville lægge mærke til med det samme. Derfor er det vigtig at få oversat dit CV af en professionel oversætter, som kun oversætter til sit modersmål, på den måde kommer dit CV til at fremstå professionelt over for din fremtidige arbejdsgiver, og du kommer til at efterlade et godt førstehåndsindtryk.

Ud over det sproglige, er der også forskelle i de indholdsmæssige krav. Et CV og ansøgning skal derfor skræddersyes efter det pågældende land, f.eks. er et engelsk CV anderledes opstillet end et dansk. Det har vores oversættere helt styr på, og vi hjælper dig gerne med det!

Hvorfor vælge os?

Der er forskellige grunde til, at du burde lade os oversætte dit CV og ansøgning:

  • Vi benytter udelukkende uddannede oversættere med mange års erfaring.
  • Vores oversættere er alle modersmålstalende. Derved kan vi garantere, at dit curriculum vitae bliver oversat i overensstemmelse med den pågældende land.
  • Ved eksempelvis afgangsprøver eller erhverv, hvor der ikke findes noget tilsvarende til på det pågældende sprog, vil oversætteren enten forklare dette i en fodnote eller skrive det bag udtrykket i parentes. Således kan din fremtidige arbejdsgiver nøjagtigt se og forstå, hvilke kvalifikationer du har.

  • Vi udfører ikke blot oversættelsen af din tekst, men giver dig også gerne tips til, hvordan curriculum vitae bør være opbygget ift. det pågældende land.
  • Vi oversætter hver dag mere end 274 000 ord, herunder også mange CV’er og ansøgninger. Vores oversættere ved altså, hvad der er vigtigt for dig!

Kontakt os for mere information.

Vores Project Managers besvarer gerne dine spørgsmål vedrørende oversættelse af dine ansøgningsbilag. Ring til vores afdeling i København 39 15 81 80 eller Århus 70 27 79 97 for mere information.

Hvis du ønsker at modtage et tilbud, så send os gerne en e-mail med den tekst, som du ønsker oversat, oplys venligst deadline samt hvilket sprog, det skal oversættes til. Så vil vi vende tilbage med et skræddersyet og uforpligtende tilbud inden for kort tid.

2018-09-07T10:54:51.0064004Z

Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo