Oversigt over sprog

Du kan regne med os, når det gælder oversættelser til alle sprog. I vores database findes oversættere til en hvilken som helst sprogkombination. Nogle tekster må dog oversættes via et tredjesprog. For eksempel hvis du har et dokument, som skal oversættes fra japansk til islandsk, vil det først blive oversat til engelsk og siden til islandsk. Grunden til dette er, at vi ikke har nogen oversættere, som behersker både japansk og islandsk.

Priser for oversættelse

Picture of the globe with flags.

Du kan regne med os, når det gælder oversættelser til alle sprog.

I hovedmenuen på siden ’Priser’ finder du en oversigt over de mest almindelige sprogkombinationer med angivelse af priser ud for hver enkel kombination. Oversættelser er generelt takseret pr. ord. Kontakt os venligst, hvis det sprog eller den sprogkombination du leder efter ikke er angivet. For det meste har vi nogen til rådighed i vores netværk, som kan klare din specifikke sprogkombination.

Tip: Vedrørende oversættelser til dansk er det muligt, at oversættelse til et andet målsprog vil koste mindre. For eksempel: Det kan være rigtigt dyrt at få oversat store tekstmængder af kinesisk eller japansk til dansk. Men hvis vi oversætter den samme tekst til engelsk eller tysk, kan vi muligvis gøre det for det halve. Dette er udelukkende et spørgsmål om hvilke oversættere, der er til rådighed.

De “populære” sprog

Herunder findes mere specifik information om de sprog, som vi har mest erfaring i at oversætte (i ti millioner oversatte ord).

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo