Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse til polsk

Vi oversætter til polsk

Send din tekst til os via e-mail.

Mange polakker taler et hæderligt engelsk, men det er alligevel afgørende, at vigtige tekster i samarbejde forstås fuldstændig, og i det tilfælde er det bedst at lade disse tekster oversætte til polsk. Det kan dreje sig om sikkerheds-procedurer, brugsanvisninger eller kontrakter, der alle helst skal kunne forstås til punkt og prikke af medarbejderne.

Således fik Hurtigoversætter en henvendelse fra et større dansk firma, som gerne ville have oversat hele deres personalehåndbog til polsk. Heri stod vigtige information som ikke nødvendigvis altid var indlysende for medarbejderne sydfra.

Eksempelvis forklarede brochuren, hvordan man skulle sygemelde sig og hvornår det var påkrævet at bruge sikkerhedshjelm.

Et andet firma, der reparerede biler kunne i deres personalehåndbog gøre rede for, hvordan forskellige maskiner skulle bruges. En anden vigtig information handlede om, hvornår det var ok for medarbejderne at bruge værkstedet til privat brug efter arbejdstid. For virksomheder med polske ansatte kan det have stor værdi at få oversat mange af de regler, som findes i virksomhedskulturen. Det gælder både de skrevne og de lidt uskrevne regler. På den måde undgås mange misforståelse og det er en god måde at byde polakkerne velkommen på og få dem til at føle, at de kender reglerne og hører til på arbejdspladsen.

Oversættelsen til polsk sker via en af vores erfarne oversættere i Polen. De har alle polsk som modersmål og har alle et indgående kendskab til det danske sprog og den danske kultur.

Vores priser for oversættelse til og fra polsk

Vores pris på oversættelse fra dansk til polsk er DKK 1,19 per ord. Fra polsk til dansk er prisen DKK 1,42 per ord. Priserne er baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

Kontakt os nu

Send en e-mail med din tekst, og modtag et tilbud inden for ca. et par timer. Du kan selvfølgelig også ringe til os på 39 15 81 80 og en af vores Project Managers hjælper dig videre med din forespørgsel.

2017-06-20T14:38:37.8155922Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.