PRESSEMEDDELELSE

Almere/Amsterdam, 30. oktober 2008

Oversætteragenturet Hurtigoversætter realiserer 9 procent vækst i tredje kvartal

Indførelse af low-budget-formel med henblik på 2009

Den internationale oversættelsesudbyder Hurtigoversætter, i Nederlandene og i Flandern aktiv som oversættelsesbureauet Hurtigoversætter, kunne realisere en vækst på 9 procent i tredje kvartal.

Væksten går for en væsentlig del for regningen af det i året 2008 lancerede Budgettranslations. Denne dattervirksomhed tilbyder billigere oversættelsestjenester, idet det anvender oversættere i lande med en fordelagtig vekselkurs. På baggrund af denne virksomheds succes blev den tyske ækvivalent grundlagt i begyndelsen af 2009: www.budgettranslations.com.

Erwin Vroom, Senior Project Manager Hurtigoversætter: "Vi ser frem for alt, at store virksomheder overvejer de nogle gange høje omkostninger i forbindelse med oversættelsesarbejder på ny. Hvor internettets og den internationale mmarkedsførings vækst medførte en større efterspørgsel på oversættelser, foretages der nu som følge af finanskrisen en streng prioritering af omkostningerne. Kunden skal selv afgøre, hvilket kvalitetsniveau der er acceptabelt for en oversættelse. Således kan besparelse på dokumenter til intern brug realiseres.

Map of the world.

Centralt arbejdsfelt er den hurtige levering af oversættelser ved anvendelse af oversættere i forskellige tidszoner.

Hurtigoversætter ser for det verdensomspændende oversættelsesmarked en yderligere vækst med tryk på det operationelle spillerum i 2009.

Hurtigoversætter ligger inden for området for de store medspillere af oversættelsestjenesteydelser i Europa. Blev i 2001 grundlagt i Almere (Nederlandene) og har fra 2007 været præsenteret med hovedsæde i København (Tyskland) og er 2008 vokset til at være den største oversættelsesservice i Tyskland og Nederlandene. Virksomheden er repræsenteret på de følgende sider med lokaliserede formularer:

Centralt arbejdsfelt er den hurtige levering af oversættelser ved anvendelse af oversættere i forskellige tidszoner.

2018-07-16T12:23:47.1170329Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo