PRESSEMEDDELELSE

Almere/Amsterdam, den 30. oktober 2008

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter opnår 9 % vækst i tredje kvartal. Lancering af løsning med lavt budget med henblik på 2009

Den internationale sprogservice Hurtigoversætter er med oversættelsesbureauet Hurtigoversætter aktiv i Nederlandene og Flandern og har opnået 9 % vækst i tredje kvartal.

Dette oversætterbureau tilbyder oversættelsesservice til rimelige priser på et lavere kvalitetsniveau ved at ansætte oversættere i lande, hvor Nederlandene har en favorabel valutakurs.

Erwin Vroom, Senior Project Manager Hurtigoversætter:“Vi oplever, at især større virksomheder nogle gange revurderer de høje omkostninger ved oversættelsesarbejde. Mens den udbredte brug af internettet og internationale marketing har givet langt mere oversættelsesarbejde, har finanskrisen fået folk til at vælge efter prisen. Kunden ønsker at kunne vælge, hvilket kvalitetsniveau, som er acceptabelt for en oversættelse. For eksempel kan man spare penge, når det drejer sig om dokumenter til internt brug.”

Picture of text.

Virksomhedens hovedaktivitet er hurtig levering af oversættelser takket være ansættelse af oversættere i forskellige tidszoner.

Hurtigoversætter leverer større vækst til det internationale marked i 2009 ved at lægge pres på driftsmarginer.

Hurtigoversætter spiller en betydelig rolle på det europæiske marked, når det gælder oversættelsesservice. Virksomheden, som blev grundlagt i 2001 i Almere har vokset sig til at være det største oversættelsesbureau i Nederlandene i 2008.

Virksomhedens hovedaktivitet er hurtig levering af oversættelser takket være ansættelse af oversættere i forskellige tidszoner.

www.hurtigoversaetter.dk

Hurtigoversætter København

Lyngbyvej 20
2100 København Ø
39 15 81 80

2018-07-16T12:21:37.2210446Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo