Hvad koster en oversættelse

Hurtigoversætter kan tilbyde kvalitetsoversættelser til fordelagtige priser. Dette er muligt på grund af vores stærke position på oversættelsesmarkedet.

Hvad koster en oversættelse?

Send din tekst til os via e-mail.

Den præcise pris for din oversættelse tager udgangspunkt i ordprisen. Endvidere har sværhedsgraden, leveringstiden og mængden af teksten også en indflydelse på den endelige pris.

Har du ikke teksten ved hånden eller har du ikke mulighed for at sende den til os, kan du foretage en ca. beregning hvis du kender det totale antal ord.

Sender du teksten til os vil vi i tilbuddet tydeligt angive den totale pris eks. moms og såfremt der tilkommer rabat eller tillæg vil det også fremgå tydeligt, således at der ikke vil være nogen tvivl om prisen og leveringstiden.

Vi tilbyder en mængderabat, ofte på 20-25% eller mere. Ved alle store tilbud laves et individuelt skøn, dog er rabatten som er nævnt ovenfor en god indikation.

Aftaler om en fast rabat

Vores faste kunder, som regelmæssigt sender os opgaver, vil tilbydes 8-10% i fast rabat eller faste lave ordpriser. Aftalen er en individuel vurdering af antal opgaver, tekst volumen m.m.

Dog vil der i visse tilfælde ikke blive tilbudt en rabat. For eksempel når du har en hasteopgave til næste morgen.

Ønsker du et word-dokument oversat fra dansk til engelsk

  • Se hvor mange ord dokumentet indeholder: I Word kan du i menu funktion vælge ”ordoptælling” og programmet vil fortælle dig det præcise antal af ord i dokumentet.
  • På vores hjemmeside kan du se ordprisen pr. sprogkombination- Find ordprisen for den sprogkombination du ønsker: dansk - engelsk, og klik videre til siden ’Priser’ øverst i menuen. Du kan se her at prisen er DKK 1,19 pr. ord.
  • Beregn prisen: I dette eksempel DKK 1,19 = DKK 895,07.

Ønsker du at modtage et tilbud kan du sende os teksten pr. E-mail

2017-01-11T09:25:03.6627023Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo