Giver Hurtigoversætter rabatter?

Vores oversættelsesbureau kan tilbyde interessante rabatter i forskellige tilfælde. Du kan se standardpriserne (for almindelige oversættelser) for oversættelsesarbejde på vores hjemmeside. Vi gør dog undtagelser fra disse priser, hvilket kan give dig betydelige besparelser.

Hvad er betingelserne for at få rabat?

I visse tilfælde kan vores oversættelsesbureau give dig et specialtilbud på en oversættelse. Betingelsen er, at din oversættelse kræver en almindelig sprogkombination, som engelsk-hollandsk, hollandsk-tysk, tysk-hollandsk, hollandsk-fransk, fransk-hollandsk, engelsk-tysk, tysk-fransk og andre almindelige sprogkombinationer. En anden vigtig betingelse for specialtilbud er, at du giver os masser af tid til at udarbejde din oversættelse. Desværre kan vi ikke give dig nedslag i prisen, hvis oversættelsen haster.

Picture of a flag.

Vores oversættelsesbureau kan tilbyde interessante rabatter i forskellige tilfælde.

Lange tekster og gentagelser

Hurtigoversætter giver hovedsageligt rabatter eller særligt konkurrencedygtige priser for meget store tekstmængder, som ikke omhandler et specialiseret emne. For eksempel kunne en ordre på ti tusind ord og masser af tid til at gøre jobbet færdigt give et nedslag i prisen. Du kan altid forhandle med os. Vi kan også give rabat til tilbagevendende kunder. Hvis vi får flere oversættelsesordrer fra dig, og som ikke er af kompleks art, kan vi tilbyde dig kunderabat. Vi vil gerne se dine dokumenter igennem først. Send dem venligst til os pr. e-mail. Du kan også ringe til en af vores europæiske afdelinger.

2018-07-16T12:36:15.1458283Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo