Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Hurtigoversætter- engelske oversættelser

Alle oversættelser er udført af professionelle oversættere med mange års erfaring inden for alle områder.

Oversættelse fra dansk til engelsk er blandt en af vores mange specialer. Alle oversættelser er udført af professionelle oversættere med mange års erfaring inden for alle områder.

Du kan roligt overlade alle dine oversættelser fra f.eks. dansk til engelsk og fra engelsk til dansk til vores professionelle team af oversættere og Project Managers. I begge sprogkombinationer har vi god ekspertise i at vælge de oversættere, som passer bedst til opgaven. Vi klarer naturligvis også oversættelser fra og til andre sprog i kombination med engelsk

En af vore styrker i denne kombination er, at vores oversættelsesbureau også har et kontor i London. Gennem dette kontor har vi kontakt til de bedste og hurtigste engelske oversættere, og dermed kan vi sikre en hurtig arbejdsproces. Hurtigoversætter har mere end ti års erfaring som oversættelsesbureau. I disse ti år har engelsk altid været det mest brugte sprog. Ud over det høje antal oversættelser mellem dansk og engelsk har vi også mange oversættelser mellem tysk, spansk, fransk, norsk og svensk.

Hver kunde, hver situation og hver tekst er unik

Engelske kvalitetsoversættelser

Send os en e-mail og vi vender tilbage med et tilbud inden for 1 time.

Det er derfor meget vigtigt, at hvert enkelt oversættelsesprojekt tilpasses kunden og dennes behov. Hermed kan vi sikre kunden den bedste løsning, som passer mest muligt til de gældende omstændigheder. Hurtigoversætter kan altid finde en engelsk oversætter, som er specialiseret i den ønskede sprogkombination og inden for det relevante fagområde grundet vores enorme database med kvalificerede oversættere. Vores store erfaring er garant for, at vi leverer oversættelser af høj kvalitet og en effektiv service. Igennem årene er vi blevet en trofast oversættelsespartner for flere store aktører i det danske erhvervsliv. Vore engelske oversættere har en solid ekspertviden inden for mange forskellige fagområder, bl.a. indenfor teknik, medicin, jura samt reklame- marketing. Sådanne oversættelser er meget forskellige og bliver derfor udført af forskellige oversættere.

Vi har åbent alle hverdage fra klokken 08.00 til klokken 17.00. Vi giver gerne et tilbud på en oversættelse. Du kan enten bruge vores ”tilbudsformular”, eller sende os en E-mail.

Vores priser for oversættelse til og fra engelsk

Vores pris på oversættelse fra dansk til engelsk er DKK 1,19 per ord. Fra engelsk til dansk, betaler du DKK 1,42 per ord. Tarifferne er baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se hele vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

2019-11-18T14:11:47.4861122Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.