Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse til rumænsk

Oversættelse til rumænsk

Du er altid meget velkommen til at sende os en e-mail med din tekst. Vi vender tilbage til dig, inden for blot 1 time, med et godt tilbud på din oversættelse!

Vi laver rumænske oversættelser til bl.a. danske firmaer, som eksempelvis ønsker at sælge deres produkter i Østeuropa. Hos oversættelsesbureauet Hurtigoversætter kan du få din oversættelse til yderst rimelige priser, og vi kan levere meget hurtigt. Vi oversætter mest fra engelsk til rumænsk, men klarer også en direkte oversættelse fra dansk.

Vi bruger kun de bedste af de bedste

De færdigheder vores oversættere har, strækker sig ud over god undervisning og specialiseringer.

Kendskab til lokalisering, er en anden stor fordel, hvis du hyrer os til din oversættelsesopgave. Dette betyder, at oversætteren er bekendt og fortrolig med variationer af det tilgængelige sprog. Oversætteren vil lokalisere din originaltekst, således at den bliver målrettet til det lokale folk, i det land du vil bruge oversættelsen. Accenter, terminologiske udtryk, samt sproglige påvirkninger, kan påvirke en tekst, der skal oversættes. For et udtryk i nord betyder måske noget helt andet, i syd! Dette kan være yderst vigtigt at tage hensyn til, i en oversættelse, og dette er netop hvad vores oversættere altid gør!

Rumænske oversættere

Med en solid universitetsuddannelse og ekspertise på forskellige markedsområder, kan vi sikre dig den bedste kvalitet, som overhovedet mulig. Vores oversættere har altid rumænsk som modersmål, hvis det aktuelle sprog gælder for rumænsk.

Stramme deadlines er ikke noget problem for os, da vi har oversættere med meget fleksible arbejdstider.

Vores priser for oversættelse til og fra rumænsk

Vores pris på oversættelse fra dansk til rumænsk er DKK 1,34 per ord. Fra rumænsk til dansk er prisen DKK 1,49 per ord. Priserne er baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

Kontakt os nu

Du er altid velkommen til at sende os en e-mail med din tekst. Såfremt det haster, anbefales du at ringe til os. Vores tlf. er 39 15 81 80. En af vores Project Managers vil oplyse dig om prisen, samt informere dig om leveringstiden.

Vi ser frem til at høre fra dig!

2017-06-20T14:46:45.0023060Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.