Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Hurtigoversætter og oversættelser til russisk

Vi ser frem til at høre dig!

Send din tekst til os via e-mail.

Her finder du information om Hurtigoversætter og vores russiske oversættelsesservice. Sammen med et team af projektmanagere oversætter disse europæiske afdelinger dokumenter fra ukrainsk til russisk og omvendt. Vores russiske afdeling har et globalt netværk af nøje udvalgte oversættere. Vi udvælger de oversættere og korrekturlæsere, som er bedst egnede til det enkelte oversættelsesprojekt. Vi har dansk-russiske oversættere og russisk-dansk oversættere, som er specialiseret i følgende emneområder:

Du kan regne med, at du får et godt produkt fra os, når det gælder indhold og god service. Ring venligst til en af vores Project Managers og få yderligere oplysninger. Ring til 39 15 81 80.

Priser vi håndterer for oversættelse til og fra russisk

Vores pris på oversættelse fra dansk til russisk er DKK 1,34 per ord. Fra russisk til dansk er prisen DKK 1,49 per ord. Priserne er baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

Ønsker du at modtage et tilbud på en russisk oversættelse, skal du bare udfylde forespørgselsformularen. Du kan også sende os din tekst pr. e-mail. Vi vil så sende dig et gratis tilbud på din russiske oversættelse, med det samme.

2017-06-20T14:50:52.2200253Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.