Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Hurtig
Kundens Behov - Vores Fokus

Internet og software oversat til eller fra dansk

Vi laver oversættelser af it-programmer og software til og fra dansk

Vi oversætter mobil- og webapplikationer, operativsystemer og andre softwareprogrammer til og fra dansk. Ring 39 15 81 80, og vi svarer på dine spørgsmål.

Vi oversætter alle typer af tekster inden for software. Det kan være alt fra apps, e-læringsprogrammer, hjemmesider til it-programmer m.m.

Vi samarbejder med freelance oversættere i hele verden i forskellige IT-områder, hver med deres egne specialområder. Vi oversætter de fleste typer af filer og har mulighed for at oversætte teksten uden at det ændre ved kodningen, på den måde kan du hurtigt og simpelt importere filerne ind i dit system.

Fra operativsystemer til apps

Operativsystemer, intranet, computerspil og mobile apps er blot nogle få eksempler på programmer og software, vi har kompetencerne til at oversætte.

Oversætterne vi tildeler netop din opgave vil altid være modersmålstalende, samt have en baggrund i dit specifikke fagområde.

Få et tilbud nu

Send dine tekstfiler til os, og vi vil lave en vurdering af materialet, og vende tilbage med et tilbud så hurtigt som muligt. Vi garanterer oversættelser i højeste kvalitet til overkommelige priser og med en hurtig levering.

Hurtigoversætter er et af ​​de hurtigst voksende oversættelsesbureauer i Europa, og vi udvider os fortsat i flere nye lande. Hos os får du altid kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du sparring i forhold til dit oversættelses projekt, så er du altid velkommen til at ringe 39 15 81 80. Vi fortæller gerne mere om de ydelser, vi kan tilbyde, og hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

2018-10-03T08:32:47.2265085Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo