Internet og software oversat til eller fra dansk

Vi laver oversættelser af program- og software til og fra dansk

Vi oversætter mobil- og webapplikationer, operativsystemer og andre softwareprogrammer til og fra dansk. Ring 39 15 81 80, og vi svarer på dine spørgsmål.

Hurtigoversætter har håndteret oversættelse af tekster på mobile apps, spil og anden software til og fra Danmark i mange år.

Vi samarbejder med freelance oversættere i hele verden i forskellige IT-områder, hver med deres egne specialområder.

Fra operativsystemer til apps

Operativsystemer, intranet, computerspil og mobile apps er blot nogle få eksempler på programmer og software, vi har kompetencerne til at oversætte.

Oversætterne vi tildeler netop din opgave vil altid være modersmålstalende, samt have en baggrund i dit specifikke fagområde.

Bed nu om et tilbud

Send dine tekstfiler til os, og vi vil lave en vurdering af materialet, og vende tilbage med et tilbud så hurtigt som muligt (normalt på samme dag). Vi garanterer højkvalitative oversættelser til overkommelige priser og hurtig levering.

Hurtigoversætter er et af ​​de hurtigst voksende oversættelsesbureauer i Europa, og vi udvider os fortsat i flere nye lande lige nu! Hos os får du altid kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

Velkommen til at ringe 39 15 81 80, og vi fortæller dig mere om de ydelser, vi kan tilbyde, og hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

2016-11-02T11:29:41.6874326Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo