Oversættelse fra og til engelsk af software

Vi laver oversættelser af softwareprogrammer til og fra engelsk i forskellige lande

Vi oversætter apps, og operativsystemer til og fra engelsk. Ring 39 15 81 80 så hører du mere om dette.

Softwareudviklingen inden for området IT-teknologi er netop nu i et rasende tempo. Efterspørgslen efter oversættelser af hjemmesider, intranet og operativsystemer, til og fra engelsk stiger i samme takt.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter laver oversættelser af software og softwareprogrammer, der er tilpassede helt efter dine ønsker.

Lokalisering - engelske sprogversioner

Amerikansk og britisk engelsk er forskellige på mange måder, og her bruger vi lokalisering: geografisk tilpassede oversættelser.

Dimensioner, længdeenheder og terminologiske udtryk, varierer meget, hvilket der i en oversættelse skal tages hensyn til.

Krav og kriterier

Canadisk og australsk engelsk er to andre sprogvarianter, der adskiller sig på forskellige måder, og her gør vi også brug af lokalisering, for at du som kunde får en kvalitetssikret oversættelse af dine tekster.

Før vi beslutter os for, hvilken af vores oversættere, der egner sig bedst til at tage sig af din opgave, ser vi på personens modersmål, baggrund, uddannelse, tidligere erfaringer og afsluttede opgaver.

Her er det vigtigt, at oversætteren, er up to date med hensyn til udviklingen i branchen, men også at personen er velbevandret i de forskellige dele.

Et prisvenligt tilbud

Send dine tekstfiler via e-mail så gennemgår vi materialet, og vil vende tilbage så hurtigt som muligt med et overkommeligt tilbud. Med den nyeste teknologi, samt kvalificerede og kompetente oversættere fra hele verden, kan vi garantere den bedst mulige kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Kontakt

Ønsker du at tale med nogen, før du beder om et tilbud kan du ringe og tale med os på 39 15 81 80. Du er naturligvis også hjertelig velkommen til at kontakte en af vores Project Managers hvis, visitkort du finder nedenfor.

2016-11-01T13:59:15.7145590Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo