Hard- og software fra norsk til dansk

Vi oversætter webbutikker, operativsystem, intranet og andre soft- og hardware, fra norsk til dansk

Vi oversætter webbutikker, operativsystem, intranet og andre soft- og hardware, fra norsk til dansk. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi mere!

Norge og Danmark har altid haft et tæt samarbejde på forskellige områder. Grænsehandel mellem vores lande er stærk.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter udfører bl.a. oversættelse af webbutikker, apps og intranet fra norsk til dansk.

Krav og kvalifikationer

Vi tillader ikke hvem som helst at oversætte din software. Vi er selektive og omhyggelige i udvælgelsen af ​​oversættere, og stiller meget høje krav til den person, der skal håndtere dine tekster.

I kombinationen norsk til dansk vil oversætteren altid have dansk som første sprog, samt et meget godt kendskab til norsk (bokmål og nynorsk). Derudover skal personen have en passende baggrund i forhold til dit område af ekspertise.

Tilbud

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter er et af ​​de hurtigst voksende oversættelsesbureauer på det europæiske marked i dag, og er ved at udvide sig i flere lande lige nu.

Få et overkommeligt tilbud sendt via e-mail, og bed om et tilbud på en oversættelse af dine tekster fra norsk til dansk.

Kontaktoplysninger

Velkommen til at kontakte os på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer. Vi fortæller dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde. Du kan også sende en e-mail direkte til en Project Manager via linket på visitkortet nedenfor.

2016-09-23T07:47:49.7116826Z

Joanne Mensink
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo