Oversættelse fra dansk til tysk af softwareprogrammer

Den europæiske e-handel er veletableret og danskerne bestiller bl.a. sko, tøj og andre produkter fra Tyskland.

Vi oversætter programmer for e-handel, fra dansk til alle tyske sprogvarianter.

Vi oversætter bl.a. programmer til e-handel og webbutikker fra dansk, til alle tyske sprogvarianter. Kontakt os på 39 15 81 80 og vi fortæller dig mere!

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder skræddersyede oversættelser fra dansk til tysk af bl.a. forskellige softwares til e-handel.

Lokalisering og tyske sprogversioner

Lokalisering indebærer dels at oversættelsen tilpasses til målgruppens geografiske område. Tysk tales ikke kun i Tyskland, men også i Østrig, Schweiz, Luxembourg og Liechtenstein.

Lokalisering indebærer også at man skriver om eventuelle udtryk, enheder og terminologi, således at teksten skal appellere til målgruppen så meget som muligt. Det handler altså ikke blot om at oversætte.

Professionelle tyske oversættere

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har ikke alene de sproglige færdigheder, der kræves her, men også ekspertoversættere med erfaring i alle områder.

Omkostningseffektivitet gennem moderne teknologi, unik software, og højtuddannede oversættere i alle tidszoner giver os mulighed for at levere hurtige kvalitetsoversættelser, til rimelige priser.

Bed om et tilbud

Modtag et tilbud på din oversættelse og find ud af omkostningerne ved at sende os en e-mail med dine tekstdokumenter. En af vores Project Managers undersøger tekstmaterialet og vil vende tilbage derefter med et konkurrencedygtigt tilbud, som du kan overveje.

Kontakt

Gennem årene har vi udført tusindvis af oversættelsesprojekter for virksomheder og organisationer i sprogkombinationen dansk-tysk. Vi skræddersyr din oversættelse så den er baseret på dine behov. Ring til os i dag på 39 15 81 80, og vi hjælper dig videre!

2016-09-07T12:38:30.7256190Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo