Oversættelser af software fra engelsk til dansk

Vi oversætter dine spil instruktioner, mobil-apps og operativsystem fra engelsk til dansk

Vi oversætter dine spil instruktioner, mobil-apps, operativsystem og intranet, fra engelsk til dansk. Ring 39 15 81 80 og vi fortæller mere!

Software er opbygget af et såkaldt programmeringssprog. Organiserede samlinger af data og maskine instruktioner udfører en udpeget opgave på et computersystem.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har de færdigheder og kompetencer, der kræves for denne type projekter.

Oversættelser af computerspil og mobil-apps

Software kan være alt fra ét operativsystem til forskellige data, mobil- og videospil. Vi håndterer ofte forskellige spil og mobile apps fra engelsk til dansk.

Oversættelser af spil kan forekomme i mange forskellige formater. Word og Excel filer, der er oversat ved hjælp af et såkaldt CAT-værktøj er fælles.

Vi har den viden, der er nødvendig for denne type oversættelser. Vi garanterer kvalitetssikrede oversættelser mellem engelsk og dansk, men kan naturligvis også hjælpe dig hvis du skal bruge oversættelse i en anden sprogkombination.

Høj kvalitet og hurtig levering

Hurtigoversætter leverer altid dine produkter inden for aftalte tid, og ofte kan vi levere før. Med stor viden, god tilgængelighed og omkostningseffektive løsninger, er vi nu et af ​​de mest succesfulde oversættelsesbureauer i Europa.

Find ud af omkostningerne ved at anmode om et tilbud i dag!

For at give dig et tilbud på udgifterne for din specifikke oversættelse, er vi nødt til at analysere din tekst først. Hvis du sender os en e-mail med dine tekster, kontakter vi dig lynhurtigt igen med et tilbud, som du kan overveje.

Kontakt os

Ring og tal med en af ​​vores Project Managers på 39 15 81 80, og vi vil besvare dine spørgsmål og fortælle dig mere om, hvad vi kan tilbyde.

2016-10-21T13:38:52.5491680Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo