Soft- og hardware oversat fra fransk til dansk

Vi oversætter webbutikker og programmer til brug i e-handel fra fransk til dansk

Vi oversætter webbutikker og programmer til brug i e-handel, fra fransk til dansk. Ring til os på 39 15 81 80, og vi fortæller mere!

Danamark og Frankrig har et stærkt og tæt politisk, økonomisk og kulturelt forhold til hinanden. En øget interesse for e-handel og direkte investeringer i de enkelte lande, gør forretningspotentialet meget godt.

Sprog er vigtigt for effektiv kommunikation og til at nå ud til målgrupper i forskellige lande.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har den fornødne ekspertise for en nøjagtig oversættelse af dine tekster.

Bookingssystem og intranet

Du vil se en kraftig stigning i antallet af rejsende til forskellige franske destinationer, og antallet af rejsebureauer og rejsearrangører stiger således også i antal. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter hjælper dig med at nå ud til dine målgrupper.

Vi oversætter booking, online systemer og intranet fra fransk til dansk. Vi beskæftiger specialiserede oversættere med dansk som modersmål, og meget godt kendskab til fransk.

Med et massivt netværk af tusindvis af oversættere omkring de forskellige geografiske områder, ved vi hurtigt hvilken oversætter der passer bedst til din mission.

Et overkommeligt tilbud

Send det materiale, du ønsker oversat til os, så vil vi se på teksterne, og komme tilbage med et overkommeligt tilbud. Vil du bekræfte tilbuddet og bestille en oversættelse, vil vi begynde at behandle teksten med det samme.

Vi leverer altid inden for den aftalte tid, men kan ofte levere inden deadline. Med omkostningseffektivitet, kan vi sænke priserne og tilbyde kvalificerede oversættelser, til overkommelige priser.

Kontakt os

Vi fortæller dig mere om hvad vi kan tilbyde, og om hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde, så tøv ikke med at ringe og tale med os på 39 15 81 80. Oversættelse er vores passion, og vi stopper først når du er tilfreds!

2016-10-25T13:44:04.5875394Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo