Oversættelser af programsoftware fra tysk til dansk

Vi oversætter e-handelsprogrammer fra tysk til dansk

Vi oversætter programmer til e-handel og webbutikker fra tysk til dansk. Ring til os på 39 15 81 80 så fortæller vi mere!

Europæiske forbrugere handler ofte online fra andre lande i Europa. Storbritannien og Tyskland er to af de mest succesfulde lande i den europæiske e-handel.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder webbutikker og postordrefirmaer skræddersyede oversættelser fra tysk til dansk.

Udbud og efterspørgsel

Med en stærk e-handel følger også en stigende efterspørgsel efter oversættelser. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter håndterer og bearbejder ofte booking, og e-handel mellem tysk og dansk.

Juridiske dokumenter, aftaler og andre tekster vedrørende forskellige softwareprogrammer er også noget, vi kan hjælpe med at oversætte. Vi kan imødekomme den efterspørgsel der eksisterer for denne type oversættelser.

Kompetente og kvalificerede oversættere bliver nøje udvalgt i forhold til opgavens type. På denne måde kan vi sikre den bedst mulige kvalitet, men også konkurrencedygtige priser, og hurtig levering.

Tilbud

Med omkostningseffektive arbejdsmetoder, en effektiv organisation, samt adgang til certificerede oversættere, er det lykkedes os, at være det hurtigst voksende oversættelsesbureau i Europa.

Find ud af prisen på din oversættelse ved at sende dit materiale i en e-mail. Vi gennemgår din tekst og vil vende tilbage med et gunstigt tilbud.

Kontakt

Vi skræddersyr din oversættelse efter geografisk område, målgruppe og specifikke behov. Velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80, og vi fortæller dig mere!

2016-10-25T13:27:31.5532459Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo