Softwareprogrammer oversat fra og til spansk

Vi oversætter softwareprogrammer til og fra forskellige spanske sprogversioner, fx hjemmesider, operative systemer, intranet, apps m.m.

Vi oversætter de fleste filtyper, og formår at oversætte selve teksten, uden at vi går ind og rører ved koderne. Det betyder, at du enkelt kan implementere filen med oversættelsen direkte ind til dit softwaresystem, simpelt og let!

Vi hjælper dig med at nå ud til din målgruppe. Vi leverer kvalitetssikrede oversættelser til yderst rimelige priser, og altid inden for den aftalte tid.

Lokalisering og spanske sprogversioner

Vi samarbejder med oversættere i forskellige spansktalende lande og geografiske områder. Derfor får du en lokaliseret og tilpasset oversættelse, hvor der tages hensyn til dialekt, fokus, målgruppe og andre faktorer i tekstbehandlingen. Der er nemlig stor forskel på spansk, der bruges i Spanien og det spanske, som anvendes i Sydamerika, og derfor er det vigtigt, at der tages hensyn til dette, så at du bedre kan ramme din målgruppe.

Hos os får du en kvalitetssikret oversættelse, som er lavet akkurat efter dine specifikke behov, og præferencer.

Modtag et tilbud med det samme

Send det materiale, du ønsker oversat, så analyserer vi teksterne og vil vende tilbage inden kort tid med et skræddersyet tilbud, der tager hensyn til dine ønsker og behov.

Kontakt os

Vi står altid klar til at hjælpe på telefonen. Ring 39 15 81 80 og vi hjælper dig videre.

2018-10-03T09:56:47.0434398Z

Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo