Softwareprogrammer oversat fra og til spansk

Vi laver oversættelser af softwareprogrammer til og fra forskellige spanske sprogversioner

Vi oversætter mobil- og webapps, til og fra spanske sprogversioner. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi mere!

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder oversættelsestjenester af softwareprogrammer, til og fra forskellige spanske sprogversioner.

Vi hjælper dig med at nå ud til din målgruppe. Vi leverer kvalitetssikrede oversættelser til yderst rimelige priser, og altid inden for den aftalte tid.

Lokalisering

Oversættelser af forskellige operativsystemer, intranet eller lokalisering af software er blot få eksempler på, hvad vi kan oversætte for dig.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter håndterer og bearbejder stort set alle filformat, og kan levere den oversatte tekst i den oprindelige størrelse.

Spanske sprogversioner

Vi samarbejder med oversættere i forskellige spansktalende lande og geografiske områder. Derfor kan vi garantere oversættelser ud over det sædvanlige.

Du får en lokalt tilpassede oversættelse, hvor der tages hensyn til dialekt, fokus, målgruppe og andre faktorer i tekstbehandlingen. Du vil modtage en kvalitetssikret oversættelse, lavet akkurat efter dine specielle behov, og præferencer.

Modtag et tilbud

Send det materiale, du ønsker oversat, så analyserer vi teksterne og vil vende tilbage med et tilbud så hurtigt som muligt. Vil du acceptere tilbuddet, på din oversættelse, begynder vi at arbejde på den med det samme.

Kontakt os

Vi er i øjeblikket et af de hurtigst voksende oversættelsesbureauer i Europa. Ring 39 15 81 80 og vi hjælper dig videre.

2016-11-01T13:54:19.3818456Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo