Oversættelse af software til og fra tyske sprogvarianter

Vi laver oversættelser af softwareprogrammer til og fra tysk

Vi oversætter softwareprogrammer til og fra tysk. Ring 39 15 81 80 så skræddersyr vi din oversættelse ud fra dine specifikke ønskemål.

E-handel vokser med omkring 20 procent hvert år, og flere og flere virksomheder vælger at sælge deres produkter online, uden for Danmark.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter udfører tilpassede oversættelser af forskellige e-butikker og e-handel programmer til og fra tysk.

Impressum - tysk e-handel

Ifølge tysk ret for elektroniske medier, skal hvert websted som anvendes til kommercielle formål have et såkaldt "Impressum". Der skal foretages redegørelse for firmanavn, kontaktoplysninger, samt øverste repræsenterende, for webshoppen.

Hurtigoversætter samarbejder med tyske oversættere i Tyskland, Østrig, Schweiz og andre tysktalende regioner. Vi har derfor viden om de retlige forhold, der gælder i netop det land, hvor din målgruppe befinder sig.

Lokalisering

At have kendskab til, og tage hensyn til lokale faktorer der kan have indflydelse på en oversættelse, kaldes lokalisering. Det er en naturlig del af, hvordan vores oversættere arbejder, og det giver vores kunder en følelse af sikkerhed i at få et unikt produkt.

Tilbud og bestilling af ​​en tysk oversættelse

Send teksten der ønskes oversat til os, og vi analyserer dem og vender tilbage med et konkurrencedygtigt tilbud. Nederst på siden finder du links til informationer om sprogkombinationer som vi ofte modtager flest forespørgsler på.

Ring til os

Vores Project managers kan kontaktes på 39 15 81 80 inden for normale åbningstider. Vi er glade for at besvare eventuelle spørgsmål du har, og skræddersyr en løsning som baseres på dine krav.

2016-11-02T11:36:02.4335034Z

Joanne Mensink
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo