Oversættelse af software til og fra tyske sprogvarianter

Vi laver oversættelser af softwareprogrammer til og fra tysk

Vi oversætter softwareprogrammer til og fra tysk. Ring 39 15 81 80 så skræddersyr vi din oversættelse ud fra dine specifikke ønskemål.

E-handel vokser med omkring 20 procent hvert år, og flere og flere virksomheder vælger at sælge deres produkter online, uden for Danmark.

Vi udfører tilpassede oversættelser af hjemmeside, software programmer, apps, m.m. til og fra tysk.

Impressum - tysk e-handel

Ifølge tysk ret for elektroniske medier, skal hvert websted som anvendes til kommercielle formål have et såkaldt "Impressum". Der skal foretages redegørelse for firmanavn, kontaktoplysninger, samt øverste repræsenterende, for webshoppen.

Vi samarbejder med tyske oversættere i Tyskland, Østrig, Schweiz og andre tysktalende regioner. Vi har derfor viden om de retlige forhold, der gælder i netop det land, hvor din målgruppe befinder sig.

Lokalisering

Når vi oversætter dine tekster, sikre vi, at vores oversættere har kendskab til og tager hensyn til lokale faktorer, der kan have indflydelse på din oversættelse. Dette kaldes lokalisering, og er en integreret del af vores oversættelsesservice. Det giver dig som kunde en sikkerhed i at få et produkt, der er tilpasset det enkelte markeds målgruppe, og dermed hjælper vi dig videre med din internationale succes.

Tilbud og bestilling af ​​en tysk oversættelse

Send os en e-mail med de tekster, som du ønsker oversat. Vi analyserer dem og vender tilbage med et skræddersyet tilbud. Har du specifikke præferencer ift. sprogvariant, eventuel deadline m.m., må du gerne oplyse os om disse.

Ring til os

Har du yderligere spørgsmål, eller vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Så ring gerne til os på telefonnummer <PhoneNumber. Vi er glade for at besvare eventuelle spørgsmål du har, og skræddersyr en løsning som baseres på dine behov og ønsker.

2018-10-03T08:51:59.5477291Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo