Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau for chilensk spansk

Chilensk flag. Vi oversætter til og fra chilensk spansk.

Vi oversætter din tekst til og fra chilensk spansk! Send os en e-mail allerede i dag, eller udfyld formularen til højre på denne side. Vi kommer hurtigt tilbage til dig, med et prisforslag!

Hurtigoversætter tilbyder dig kvalificeret tekstoversættelse til og fra chilensk spansk. Vores chilenske oversættere er udstationeret i forskellige dele af landet.

Spansk i Chile

Karakteristisk for chilensk spansk, er S lyden som skal udtales blødt, eller slet ikke. Sproget er også berygtet for sin hyppige brug af slangudtryk. Forskellige dialektale udtryk er også almindelige, hvilket gør det svært for andre at forstå sproget.

Specialiseret chilenske oversættere

Hurtigoversætter har specialiserede oversættere med chilensk spansk som modersmål. De har endvidere ekspertise, i de fleste markedsområder. Vi kan hjælpe dig med chilenske oversættelser på områder som:

Disse er blot nogle få af alle forretningsområder, hvor vi kan tilbyde vores oversættelse. Vi kan tilbyde oversættelser på alle markedsområder, og inden for alle emneområder. Kontakt os for flere informationer om, hvad vi kan gøre for dig!

Få et specificeret tilbud

Anmod om et tilbud, for og finde ud af, præcis hvad det vil koste at oversætte dine tekster. Det koster dig ikke noget at sende en forespørgsel, eller at modtage en pris fra os, og du forpligter dig ikke til noget, før du aktivt accepterer tilbuddet du modtager.

Udfyld formularen til højre, eller send os en e-mail med filerne vedhæftet. Vi vil hurtigst muligt gennemgå dokumentet, og vende tilbage med et tilbud, som ingen af vores konkurrenter kan matche!

Vi er kendt for vores høje kvalitet, vores konkurrencedygtige priser, og hurtige levering. Vi har tusindvis af kunder, og de fleste af dem, forbliver faste kunder!

Flere informationer?

Ring til os, hvis du føler, du ønsker flere oplysninger om, hvordan vi arbejder, og hvilke procedurer vi håndterer. Vores Project Managers sidder klar til at hjælpe dig!

2016-11-22T12:45:47.7379084Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.