Kørekort der skal oversættes til og fra spansk

Oversættelser af kørekort til og fra spansk

Har du brug for at oversætte dit kørekort til eller fra spansk? Kontakt os på 39 15 81 80 så fortæller vi mere og hjælper dig videre.

Identitetsdokumenter og kørekort er to eksempler på tekstdokumenter der skal oversættes af en autoriseret translatør.

Her fortæller vi dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at oversætte dit kørekort mellem spansk og dansk.

Længere nede finder du links til sider med oplysninger om bekræftede oversættelser, hvor spansk er inkluderet.

EØS - Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde

Et kørekort udstedt i en EØS stat er gyldigt i Danmark, så længe det er gyldigt i EØS staten, hvor det er blevet udstedt, og hvis det ikke er blevet erstattet med et dansk kørekort, i forvejen. Kørekortet er gyldigt, hvis du er registreret i Folkeregistret (det første år). Derefter skal det skiftes ud, med et dansk kørekort.

EØS-landene er: Spanien, Danmark, Finland, Norge, Belgien, Bulgarien, Storbritannien, Irland, Frankrig, Cypern, Estland, Grækenland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Slovenien og Østrig.

Autoriseret oversættelse

Ofte kræves der en autoriseret oversættelse af kørekortet fordi reglerne kan variere afhængigt af stat, region og land. Forsikring er en anden grund til, at autoriseret oversættelse af kørekort er påkrævet.

Vi har den viden, der kræves for at din oversættelse vil blive accepteret i modtagerlandet. Ring til os, for yderligere informationer, og vi vil fortælle mere detaljeret om, hvad autentificering betyder.

Ring 39 15 81 80 eller send os en e-mail. Vores kontaktoplysninger og mere information om hvordan du anmoder os om et tilbud, kan du læse om på siden ’Tilbud’. Ring til os og drag fordel af vores specielle tilbud for denne type oversættelser.

2017-01-05T10:20:59.1041501Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo