Sproghistorie arabisk

Egyptisk sarkofag

Egyptisk sarkofag. Vi oversætter din tekst til og fra arabisk. Mail det dokument du ønsker oversat, så kommer vi med vores tilbud indenfor kun 1 time!

Arabisk er det største af de semitiske og afroasiatiske sprog. Sproget tales i Algeriet, Egypten, De Forenede Arabiske Emirater, Irak, Yemen, Jordan, Kuwait, Libanon, Libyen, Mauretanien, Marokko, Oman, Palæstina, Qatar, Saudi-Arabien, Somalia, for at nævne nogle lande og regioner.

Med et verdenssprog følger også mange forskellige dialekter. Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter har de færdigheder, der skal til for en korrekt oversættelse, uanset hvilken arabisk dialekt du er ude efter.

Høj- og ny arabisk

Der er to hovedgrupper af det arabiske sprog:

-Højarabisk (klassisk arabisk)

-Ny arabisk (de forskellige dialekter der bruges i dagligdags sammenhæng)

Højarabisk er arabisk som for eksempel findes i Koranen. Ny arabisk er de forskellige dialekter der mundtligt, rent faktisk bruges i de forskellige lande.

Geografi og sociologi

Geografisk opdeling af dialekter:

  • Arabiske Halvø dialekter
  • Mesopotamiske dialekter
  • Syrisk-palæstinensiske dialekter
  • Egyptiske dialekter
  • Vestlige dialekter (maghribi)

Sociologisk opdeling af dialekter

Vi har en tendens til at tale om beduin dialekter samt stillesiddende dialekter. Stillesiddende dialekter består af by og landdistrikter

Lokaliseret arabiske oversættere

Vores arabiske oversættere er placeret i alle lande. Nærheden af sproget gør at oversætteren er velbevandret i dialekten, samt i de geografiske og sociologiske udtryk.

Uanset om din oversættelse er rettet mod en målgruppe i de Forenede Arabiske Emirater eller i Marokko, har vi det der kræves, for at kunne tage os af dine tekster.

Et tilbud på oversættelse

Scan og vedhæft din tekstfil i en e-mail. Vi vender da tilbage så hurtigt som muligt med et specificeret tilbud. Gode priser på høj kvalitet og hurtig levering er noget, vi garanterer. Du vil blive en af vores mange tilfredse kunder.

Kontakt

Du er velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80 så vil vi hjælpe dig videre i processen. Vi ser frem til dit opkald og glæder os, til at samarbejde med dig!

2017-12-29T15:22:41.1219955Z

Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo