Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Sproghistorie for dari

Statsvåbnet i Afghanistan. Vores oversættelsesbureau hjælper dig med oversættelser til og fra dari og pashto.

I Afghanistan findes der to officielle sprog: Dari og pashto. Disse er højsprogsvarianter af standardpersisk. Sprogene er en del af den indoeuropæiske sprogfamilie.

Vi har kendskab til forskellene mellem varianterne. Vi giver dig en korrekt og nøjagtig oversættelse til dari, af højeste kvalitet. Med et omfattende, globalt netværk af oversættere, samt lokaliseringsekspertise, er vi unikke som oversættelsesservice.

Folkegrupper og persiske sprog

Afghanistans befolkning består af fire større, og omkring tredive mindre etniske grupper. Disse folkegrupper er:

De stærkeste sprog er dari og pashto. Andre sprogversioner i Afghanistan er usbekisk, turkmensk, kirgisisk. Ud over disse tales ca. 30 andre sprog, f.eks. baluchisk, pashai og kafirsproget

Forskelle mellem sprogversioner

I de fleste sprog findes der relevante forskelle i form af forskellige dialekter, hvilket også er tilfældet her. De største forskelle mellem dari og persisk er primært at:

At være i besiddelse af denne type dialektiske viden, er til stor hjælp i oversættelsen. Vi har ekspertisen og vores oversættere er altid modersmål, hvilket sikrer dig en meget høj kvalitet af din oversættelse.

Modtag nu et tilbud - hurtigt og billigt

Vi har den ekspertise, du er på udkig efter. Indhent et tilbud i dag gennem formularen til højre. Har du flere dokumenter? Scan og vedhæft dem i en e-mail. Vi ser materialet igennem, og vil vende tilbage med et tilbud hurtigst muligt. Ønsker du at spørge om noget eller vil du gerne have flere oplysninger, inden du sender os noget, er du velkommen til at kontakte os på 39 15 81 80, og vi vil hjælpe dig videre!

2017-12-29T15:54:33.5292171Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo