Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Sproghistorie galicisk

Mugardos, Galicien. Vi oversætter dine tekster til og fra galicisk.

Mugardos, Galicien. Vi hjælper dig med alle typer af oversættelser til og fra galicisk. Vi har udelukkende professionelle, modersmålstalende oversættere!

De to officielle sprog i Galicien er galicisk (gallego) og spansk. Gallego tales af næsten tre millioner mennesker, og er modersmål for 65 % af befolkningen.

Portugisisk og spansk

Gallego var et af de romanske sprog, som opstod da det latinske sprog blev opløst. Det portugisiske sprog er relateret, og kommer fra samme sprogfamilie.

Det nordlige Portugal og Galicien deler en forståelse, samt mange kulturelle traditioner. Sprogforståelsen er faktisk større end den er mellem galicisktalende og sydspaniere!

Under en længere periode, var sproget forbudt, og spansk var det eneste sprog, som var tilladt at gøre brug af. I dag, er gallego et officielt sprog, og skolerne underviser og lærer sproget.

Et pristilbud

Hurtigoversætter tilbyder dig oversættelse til og fra gallego (galicisk). Vores oversættere er altid professionelle modersmålstalere, hvilket sikrer en meget høj kvalitet.

Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller ønsker at vide mere. Vores kontaktoplysninger finder du på siden ’Kontaktdata’. Ring til os, eller send en e-mail allerede i dag, vores Project Managers sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål!

2017-12-29T15:19:08.3287183Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.