Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Sproghistorie for mandarin

Suzhou, Kina

Suzhou, Kina. Vi tilbyder oversættelse til og fra mandarin. Vi har dialektale oversættere rundt omkring i Kina, og i andre kinesiske regioner.

Hurtigoversætter oversættelsesservice præsenterer kort information om historien bag sproget mandarin. Vi behandler dine tekster til kvalitetsoversættelse, fra og til mandarin.

Sproget mandarin

Den variant af mandarin der tales i dag har udviklet sig fra klassisk kinesisk, og middelalderlig kinesisk. Størstedelen af de kinesere, der boede i det nuværende Manchuriet i øst, til Yunnan i det sydvestlige, brugte forskellige varianter af mandarin som modersmålstalere.

Det vides ikke nøjagtigt, hvornår forskellene mellem middelalderlig kinesisk og mandarin opstod, men Zhongyuan Yinyun, som er en rimsamling fra Yuan-dynastiet, ses som et vigtigt udgangspunkt for mandarinsprogets historie.

Mandarin - undervisning

Da skolesystemet blev etableret i den nye kinesiske republik (både før og efter den kommunistiske revolution), var der forsøgt at tilpasse undervisningen, ved at anvende mandarin.

Resultatet var, at størstedelen af befolkningen i Kina og Taiwan taler sprogvarianten. I Hong Kong, er det formelle sprog kantonesisk, men mandarin bliver stadig mere populært.

Professionelle oversættelser fra og til mandarin

Spidskompetence, solid uddannelse, samt mandarin som modersmål, er noget af det som karakteriserer vores freelance-oversættere. Du får en kvalitetssikret oversættelse, skræddersyet til netop dine behov. Med vores digitaliserede software, og automatiseret mail-behandling, er du også garanteret en hurtig levering. Da tidsstyring er strømlinet, kan vi love den bedste pris!

Få et tilbud uden omkostninger

Ønsker du at vide hvad prisen vil blive, på din oversættelse? De grundlæggende priser er hos os, lavere end de fleste andre konkurrenter på det globale marked. Det som gør os unikke er, at vi på trods af lave gebyrer, kan garantere den samme høje kvalitet, samt korte leveringstid!

Til højre er en formular som du kan udfylde, for derefter at modtage et tilbud fra os. Har du flere tekstsider kan du e-maile dem i stedet. Vi analyserer teksterne, og kommer tilbage med et tilbud, så snart vi har vurderet indholdet.

Ring til os, hvis du ønsker at spørge om noget, eller vil have flere oplysninger om vores rutiner vedrørende oversættelsen. Hvis du vælger at samarbejde med os, sparer du både tid og penge. Vi ser frem til at høre fra dig!

2016-11-21T12:14:06.1668199Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo