Sproghistorie om schweizisk tysk

Basel i Schweiz

Basel, Schweiz. Vi tilbyder oversættelse fra og til schweizisk tysk. Udfyld formularen til højre, eller send dine tekstfiler via e-mail. Vi vender tilbage lynhurtigt, med et pænt tilbud

Schweiz har tre officielle sprog: tysk, fransk, og italiensk. Men der er fire nationale sprog, hvoraf de tre officielle indgår, samt rætoromansk.

Højtysk eller standardtysk, er en variant af tysk som tales i det sydlige og centrale Tyskland, Schweiz og Østrig. Forskellige dialekter af højtysk er forskellige, fra land til land.

Mange forskellige sprog

Frankrig, Tyskland, Italien, Østrig og Liechtenstein er de lande, der grænser op til Schweiz. En lille nation der påvirkes af alle nabolandene, og deres sprog historier.

Tyske oversættere i Schweiz

Vores schweiziske indfødte oversættere har detaljeret viden om den højtyske sprogvariant, som tales og skrives i Schweiz. En anden færdighed vi kræver af vores oversættere, er at de har bred viden i det område eller den disciplin, der er aktuel for din oversættelse.

Vi garanterer kvalificerede og professionelle oversættelser, til overraskende lave markedspriser.

Spørg os nu om en pris

Vi ved, at vi har det, der kræves, for at hjælpe dig med businessoversættelser, eller simple oversættelser, til og fra schweizisk tysk.

Vedhæft din kildetekst i en mail, så ser vi materialet igennem, og kontakter dig så hurtigt som muligt, med et tilpasset og overkommeligt tilbud. Indtast anmodninger, samt ønsket leveringstid, eller udfyld formularen til højre.

Kontakt os!

Vores Project Managers er glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du skulle have. På siden ’Kontaktdata’ finder du vores adresser samt telefonnumre. Du er velkommen til at kontakte os i dag!

2017-01-05T10:33:33.5705892Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo