Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Sproghistorie for tigrinsk

Bjerg i Asmara, Eritrea

Asmara, Eritrea. Professionelle forretningsoversættelser til tigrinsk. Udfyld tilbudsformularen til højre, eller send dine tekster per e-mail. Vi hjælper dig med glæde videre!

De fleste eritreere, bor i landsbyer. De frugtbare højlande i det centrale Eritrea er de mest tæt befolkede, mens de tørre områder langs kysten er tyndt befolket.

Befolkningen er meget ung og tilvæksten er høj. Tigreanere er den største af de ni officielt anerkendte etniske grupper.

Ge'ez

Tigrinsk eller tigrinya som det også kaldes, har formentlig udviklet sig fra det gamle etiopiske sprog ge'ez.

Ge'ez-alfabetet er nu et uddødt sprog. Det blev førhen talt af folk i det nuværende Etiopien og Eritrea, og har udviklet sig til tigrinsk, tigre og amharisk. Sproget findes stadig i den etiopiske liturgi, bibeloversættelser og i andre gamle skrifter.

Skriftsproget ge'ez lever dog videre i sprogene amharisk og tigrinsk.

Ge'ez kaldes også en af den etiopisk-ortodokse, og eritreisk- ortodokse kirkes tre liturgiske salme-former. De to andre er Ezl som anvendes ved sørgetider og fastemåneder, og Araray som er en form for glædessang.

Oversættelser til og fra tigrinsk

Dit oversættelsesbureau Hurtigoversætter har den nødvendige ekspertise i de forskellige lokale sprogforhold i Eritrea. Vores eritreiske oversættere er altid modersmål, hvilket garanterer en kvalitetsoversættelse.

Lokaliseret tigrinsk oversættelse

Disse tre punkter er de vigtigste faktorer, der kan påvirke tigrinsk, som sprog. Dette kaldes for lokalisering. Vi tager hensyn til alle disse faktorer i vores oversættelser.

Tilbud

Lad høre fra dig, så vil vores oversætter gå i gang med din oversættelse. Til højre ser du vores tilbudsformular, hvor du kan bede om et tilbud, på en kort tekst. Har du flere tekster, kan du vedhæfte og sende dem via e-mail. Vi vender tilbage hurtigst muligt med en specifikation.

Ring til os hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer. Alle telefonnumre, samt andre kontaktoplysninger finder du på siden ’Kontaktdata’. Du er mere end velkommen med dine spørgsmål!

2017-01-19T12:35:20.4214378Z
Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Jens en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo