Amerikansk engelsk-sprogets historie

Professionelle oversættelser til amerikansk engelsk.

Bed om et tilbud på en oversættelse fra amerikansk engelsk ved at udfylde formularen til højre, eller send gerne din tekst via e-post, så finder vi hurtigt ud af en pris du bliver tilfreds med!

Engelsk har mange forskellige sprogversioner, hvoraf en af disse, amerikansk engelsk.

Nogle gange skal der en bestemt type oversættelse til, og fordi engelsk kan variere både grammatisk og kulturelt, er det vigtigt at få en præcis oversættelse af den engelske tekst, hvor det oprindelige budskab og essensen af teksten bevares.

Dette er oversættelsesbureauet Hurtigoversætters styrke. Vi kan let og hurtigt skelne mellem forskellene på de forskellige engelske dialekter.

Amerikansk sproghistorie

Engelsk blev først brugt i det nordamerikanske kontinent, hvortil de britiske kolonister flyttede i 1600-tallet.

Folk, der flyttede til Nordamerika fra spansktalende lande, Frankrig, Tyskland og Caribien har siden bidraget til at sætte hver især deres særpræg på det amerikansk, engelske sprog.

I året 1828 offentliggjorde Noah Webster den første amerikanske ordbog, som understregede, at der var en sproglig forskel mellem Storbritannien og dets tidligere koloni.

Amerikansk oversættelsesbureau

For os på oversættelsesbureauet Hurtigoversætter er det af allerstørste betydning at kunne give vores kunder nøjagtige oversættelser. Vores specialiserede og certificerede amerikanske oversættere er velbevandret i det moderne sprog, og den korrekte terminologi, der er gældende i USA i dag.

Alle oversættere er modersmålstalende i amerikansk engelsk, hvilket garanterer dig høj kvalitet, samt hurtig levering af dit produkt.

Lokaliseringsekspertise

Ved at tilpasse oversættelsen således at vi ser på hvor målsproget tales, tager vi hånd om din unikke opgave. Dette kaldes også for lokalisering, og betyder kort sagt, at vi ikke blot oversætter, men vi genskaber din tekst på ny- bare til det ønskede målsprog. For eksempel det at skulle skrive om forskellige dimensioner og vægtenheder, forholder sig altid anderledes fra land til land.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har oversættere bosat i forskellige lande, i dette tilfælde, forskellige dele af USA. Dermed kan vi sikre en korrekt lokaliseret amerikansk oversættelse af din tekst.

Et pristilbud

Ved at udfylde formularen til højre eller vedlægge din tekst med e-post kan en af vores projektmanagere skræddersy et godt tilbud på din oversættelse, efter at have analyseret teksten.

Har du spørgsmål eller andre bekymringer, kan du kontakte vores projektledere på telefon 39 15 81 80 .

Vi vil da vende tilbage med et pristilbud, som vi ved, er lavere end de fleste konkurrenters. Du får høj kvalitet til lave priser, og ovenikøbet med lynhurtig levering!

2016-05-25T14:20:28.8412028Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo