Australsk engelsk- sprogets historie

Professionelle oversættelser til australsk engelsk

Vi hjælper dig med oversættelse af dit dokument, til eller fra australsk engelsk. Kontakt os så fortæller vi dig mere om hvordan vi kan hjælpe dig!

Engelsk findes i hele verden, og selvfølgelig formes sproget, afhængigt af land og område. I Australien, tales den australske dialekt af det engelske sprog.

De forskellige engelsksprogede dialekter kan være forskellige både med hensyn til grammatik, men også ordforråd. Derfor er det vigtigt, at tekstoversættelse fra et sprog bliver tilpasset oversættelse til den korrekte type af engelsk.

Hurtigoversætter har oversættere i alle de forskellige engelsktalende områder. Vi har lige netop den ekspertise, du leder efter!

Historie

Australien blev grundlagt af Storbritannien som en straffekoloni i år 1788. Man sendte fanger hertil- hovedsageligt fra Irland og det sydøstlige England, da der ellers ikke var plads til dem i fængslerne, som lå i imperiets centrum.

Efter et par år blev der fortalt om den mærkelige nye australske dialekt, der opstod blandt koloniens indbyggere. I begyndelsen var den australske dialekt præget af den sydøstlige engelske dialekt. Men med en hurtig tilstrømmelse af indvandrere, ændrede sproget sig hurtigt.

Der var nogle fællestræk mellem den australske dialekt samt det engelsk, der i 1800 tallet blev talt af den engelske arbejderklasse i Londons slumgader.

Australsk oversættelsesservice

At være i stand til at give vores kunder førsteklasse service samt fejlfri oversættelser, er det vigtigste for os på oversættelsesbureauet Hurtigoversætter. Vi gør udelukkende brug af australske oversættere som har speciale i dit ekspertiseområde, og er velbevandret i det moderne sprog i Australien i dag. Alle vores oversættere er modersmålstalere i australsk, hvilket giver dig et kvalitetsprodukt til en af markedets laveste priser.

Ideomatiske udtryk

Der er også en række ideomatiske udtryk, således dialektale specifikke ordsprog. Eksempelvis ville en fra Storbritannien højst sandsynligvis ikke forstå, hvad en australier mener, hvis han sagde ordet barbecue stopper. Dette er et idiom der betyder, et kontroversielt emne som for øjeblikket er meget diskuteret.

Købstilbuddet

Modtag et tilbud på din oversættelse til eller fra australsk engelsk ved at udfylde formularen til højre eller sende din tekst via e-mail. Vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt, med et godt tilbud.

Ring eller mail os

De fleste af vores oplysninger er tilgængelige her på vores hjemmeside. Vil du hellere tale med en person, før du sender materialet, kan du ringe til os på: 39 15 81 80 .

Kunne du tænke dig at maile os i stedet for? Mail

Vores projektledere arbejder som et team, så der er altid nogen, der kan give oplysninger om, hvad du ønsker at vide mere om.

Velkommen til at kontakte os i dag, og vi vil sammen drøfte dine behov, og hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde!

2017-12-29T15:11:01.1210024Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo