Oversætter-team

Vi har i årevis samarbejdet med en af de største banker i Tyskland og Holland. I foråret sendte de os en forespørgsel på et oversættelsesprojekt, der er over 400 gange så stort som de projekter, vi normalt påtager os. Derfor blev vi nødt til at tænke kreativt for at dette kunne lade sig gøre, for vi vil naturligvis ikke skuffe vores kunder. Det lykkedes os at sammensætte et professionelt team af oversættere med speciale inden for økonomi, for at sikre kunden en oversættelse af højeste kvalitet.

Oversættelse med specialområde

Oversættelse af finansielle tekster, kræver at oversætterne har en solid forståelse inden for økonomi. Af denne grund har vi i vores database et stort udvalg af oversættere, der specialiseret sig i "Økonomi". Men i dette tilfælde var det ikke nok, oversætterne skulle nemlig også have kenskab til emnet Informatik.

1.000.000 ord

Vores kunde havde inden for et par uger brug for først en oversættelse på 850.000 ord og senere yderligere 1.000.000 ord til engelsk. Vanskeligt! Ja, men ikke for os. Via vores store netværk af oversættere, fik vores Project Manager sammensat et team af oversættere med speciale inden for økonomi, og som derudover også var villige til videreuddanne sig og erhverve viden inden for Informatik, som jo var uden for deres fagområde.

Det var ikke en hel nem oversættelsesopgave for os, men vi kan forsikre dig om, at banken stadig er en tilfreds kunde, og også var mere end tilfreds med vores oversættelsesservice.

Få et tilbud

Har du et oversættelsesprojekt med mange ord inden for en kort deadline? Tøv ikke med at tage kontakt til en af vores Project Managers, de vejleder dig gerne. Ring på telefonnummer 39 15 81 80 eller send os en e-mail.

2018-09-29T11:35:50.4547010Z

Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo