Oversætter-team

Et oversættelsesprojekt, der er mere end 400 gange så stort som de projekter, vi normalt påtager os til daglig. Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter modtog forespørgslen dette forår. Vi ville naturligvis ikke skuffe vores kunde og sammensatte et professionelt team af oversættere for at kunne sikre kunden en oversættelse af høj kvalitet.

Oversættelse er præcisionsarbejde

I årevis har vi samarbejdet med en af de største banker i Tyskland og Holland. Pengeforretninger er præcisionsarbejde, og det skal en oversættelse naturligvis også være. Af denne grund har vi i vores database et stort udvalg af oversættere, der har valgt speciale i "Økonomi" og nøjagtigt ved, hvad det drejer sig om ved oversættelse af finansielle tekster.

1.000.000 ord

Vores kunde havde inden for et par uger brug for først en oversættelse på 850.000 ord og senere yderligere 1.000.000 ord til engelsk. Vanskelighed: Oversætterne skulle ikke kun have faglig viden om finansielle tekster men også kendskab om tekster vedrørende emnet Informatik.

Stor oversætterdatabase

Også i dette tilfælde var vores store oversætterdatabase, hvor vi finder alle vores kvalificerede og professionelle oversættere, det første anløbspunkt for vores Project Managers. Her var det også vigtigt, at vores oversættere gerne ville videreuddanne sig og se ud over grænserne for deres fagområde, og erhverve erfaringer og knowhow også på andre fagområder. Det var ikke en hel nem oversættelsesopgave for os, men vi kan forsikre dig om, at banken, som vi påtog os dette enorme oversættelsesprojekt for, stadig er en tilfreds kunde og også var mere end tilfreds med vores oversættelsesservice.

Hvis du også har et oversættelsesønske – komplekst eller enkelt, stort eller lille - vi byder dig under alle omstændigheder hjerteligt velkommen. Tag blot kontakt med en af vores Project Managers, de vejleder dig gerne.

Picture of books.

Oversæt venligst 1.000.000 ord i en fart!

Vores adresser og telefonnumre finder du under menupunktet ’Kontaktdata’.

2018-07-16T12:53:18.3231358Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo