Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Teknisk oversættelse til og fra engelsk

Teknisk engelsk oversættelse

Vi oversætter dine tekniske tekster til eller fra engelsk. Send tekstfilerne, og vi vender tilbage med et yderst godt tilbud, på din oversættelse.

Vi tilbyder tekniske oversættelser til og fra engelsk. Vores tekniske oversættere håndterer dine tekster og tager hensyn til, hvilken engelsk sprogvariant du ønsker. Der er nemlig forskel på, om du har en britisk eller australsk målgruppe.

Vi arbejder med modersmålsoversættere fra alle engelsksprogede lande. Alle oversættere har en teknisk baggrund og stor erfaring med denne type af oversættelser.

Engelske brugsanvisninger

Vi hjælper dig med at oversætte dine tekniske instruktioner og brugsanvisninger til eller fra engelsk. I et område som teknik, er det vigtigt, at sproget er korrekt, at der bliver anvendt de rette fagtermer og at udtrykkene matcher den oprindelige tekst.

Ved oversættelse af tekniske tekster til eller fra engelsk, tager vi hensyn til kilde- og målsprogets geografiske områder og justerer indholdet af teksten derefter. Når vi leverer det færdige produkt til dig, er det et kvalitetssikret produkt, der straks er klar til at blive brugt.

Få et tilbud

Send os en e-mail, med den tekst du vil have oversat, og angiv sprogkombination. Så vender vi tilbage inden kort tid med et fordelagtigt tilbud, som er skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Kontakt

Vi står klar til at hjælpe dig! Ring til os på telefonnummer 39 15 81 80, så svarer vi på dine spørgsmål og fortæller om, hvordan vi kan hjælpe dig!

2018-10-07T08:41:36.6637415Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.