Teknisk oversættelse til og fra engelsk

Teknisk engelsk oversættelse

Vi oversætter dine tekniske tekster til eller fra engelsk. Send tekstfilerne, og vi vender tilbage med et yderst godt tilbud, på din oversættelse.

Hurtigoversætter tilbyder tekniske oversættelser til og fra engelsk. Vores tekniske oversættere håndterer dine tekster, uanset om udgangspunktet er Australien, England eller USA.

Vi har adgang til modersmålsoversættere i alle lande. Alle oversættere har en teknisk baggrund og stor erfaring med denne type af oversættelser.

Engelske brugsanvisninger

Vi hjælper dig med at oversætte dine tekniske instruktioner og brugsanvisninger til eller fra engelsk. I et område som teknik, er det vigtigt, at sproget er korrekt, og at udtrykkene matcher den oprindelige tekst og kildesproget, på den bedste måde.

Ved oversættelse af tekniske tekster til eller fra engelsk, tager vi hensyn til kilde- og målsprogets geografiske områder (Storbritannien, Canada eller USA) og justerer indholdet af teksten derefter. Når vi leverer det færdige produkt til dig, er det et kvalitetssikret produkt, der straks er klar til at blive brugt mod din målgruppe.

Fordelagtige priser

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter arbejder meget omkostningseffektivt. Vi har automatiserede rutiner, samt den nyeste teknologi. Det giver dig en kundegaranti, der lover: konkurrencedygtige priser, korte leveringstider og et slutprodukt af højeste kvalitet, som overhovedet muligt.

Et gunstigt tilbud

Ønsker du at bestille et tilbud direkte, kan du gøre det via formularen eller via e-mail. Vedhæft materialet og send det til os, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt med et overkommeligt tilbud. Vi leverer, hvad vi lover - høj kvalitet til lave priser og hurtig levering. Læs mere om vores tilbud på siden ’Tilbud’ øverst i menuen.

Kontakt

Vi fortæller dig mere om virksomheden, og fortæller dig, om hvordan vi kan hjælpe dig, så ring gerne til os og spørg, løs, hvis du undrer dig over noget: 39 15 81 80.

2017-01-12T09:14:21.4464749Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo