Tekniske oversættelser fra dansk til engelsk

Tekniske oversættelser fra dansk til engelsk

Vi har stor erfaring i at oversætte tekniske tekster fra dansk til engelsk. Vi tilbyder tekniske oversættelser inden for de fleste områder til alle engelske sprogvarianter.

Krav til vores engelske, tekniske oversættere

De tekniske områder er talrige, hvilket gør efterspørgslen efter tekniske oversættelser stor. For at kunne levere kvalitetsoversættelser inden for de tekniske områder, kræver det, at oversætterne har en solid forståelse inden for det gældende område. Vi fokuserer altid på at levere oversættelser af højeste kvalitet, og derfor stiller vi store krav til vores oversættere.

Her er de krav, vi stiller vores engelske, tekniske oversættere:

  • Engelsk som modersmål (forskellige engelske versioner)
  • Særdeles godt kendskab til kildesproget (her dansk)
  • Relevant baggrund i det tekniske fagområde, som teksten omhandler
  • Tidligere erfaring i tekniske oversættelser fra dansk til engelsk

Hvorfor vælge os til din tekniske oversættelse?

Vi leverer dansk-engelske tekniske oversættelser af højeste kvalitet! Tekniske oversættelser fra dansk til engelsk er en af de mest efterspurgte sprogkombinationer, og derfor har vi oparbejdet et stort netværk af professionelle og højtuddannede oversættere, som er eksperter i at oversætte tekniske tekster inden for denne sprogkombination. Du kan derfor være sikker på, at vi altid har en oversætter med stort kendskab inden for netop dit tekniske område.

Derudover får du hos os tildelt en Project Manager, som vil være din personlige kontaktperson igennem hele forløbet. Project Manageren er ekspert i internationale oversættelsesprojekter, og han/hun vil sætte sig godt ind i din virksomhed og din branche. Hos os får du derfor en god faglig sparring ift. dine oversættelsesprojekter igennem hele processen.

Tilbud

Ønsker du et tilbud på en engelsk oversættelse af din tekniske tekst? Så send os en e-mail med den tekst, du ønsker oversat. Har du specifikke ønsker eller behov, så fortæl os endelig herom. Så sørger vi får, at du får et skræddersyet tilbud inden for kort tid, der tager højde for dine behov og ønsker.

Kontakt

Har du spørgsmål, svarer vi gerne på dem! Ring til os på 39 15 81 80 . Du kan også kontakte en af vores Project Managers via boksen nedenfor.

2018-10-09T11:18:56.0870211Z

Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo