Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Tekniske oversættelser fra dansk til tysk

Tekniske oversættelser fra dansk til tysk

Vi oversætter dine tekniske tekster fra dansk til tysk.

Det tyske marked, er Danmarks største eksportmarked, og derfor er oversættelser fra dansk til tysk også i stor efterspørgsel. Vi har derfor udarbejdet et stort netværk at dansk-tyske oversættelser inden for forskellige områder, herunder også det tekniske. Der findes mange forskellige tekniske specialiseringsområder, og vi kan hjælpe dig inden for alle disse områder. Vi fokuserer på kvalitet, og derfor har vi en lang række krav til vores oversættere. De skal bl.a. have minimum 5 års erfaring med at oversætte samt have en relevant baggrund og uddannelse inden for det givne tekniske felt. På denne måde kan vi nemlig garantere dig, at du modtager en oversættelse i højeste kvalitet!

Tekniske tyske oversættere

I denne sprogkombination kan tysk være "mere end blot tysk", da der findes flere sprogvarianter af det tyske sprog.

Vi har tekniske oversættere i Østrig, Schweiz og Tyskland, men også i andre regioner, hvor tysk tales. Vi garanterer altid en lokalt tilpasset, og kvalitetssikret teknisk oversættelse.

Vores kunder spænder fra private virksomheder til offentlige institutioner og organisationer, der har et behov for oversættelser fra dansk til tysk inden for forskellige tekniske områder.

Få et tilbud nu

Ønsker du et tilbud? Så send os en e-mail med den tekst, du ønsker oversat. Angiv gerne sprogkombination samt eventuelt deadline. Så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud, der tager hensyn til dine behov og ønsker.

Ring til os

Har du yderligere spørgsmål, eller vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os på 39 15 81 80. Du kan også kontakte en af vores Project Managers direkte gennem visitkortet nedenfor.

2018-10-09T15:06:22.0142143Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.