Teknisk oversættelse fra engelsk til dansk

Teknisk oversættelse fra engelsk til dansk

Vi oversætter dine tekniske tekster fra engelsk til dansk. Send dine tekstfiler til os, og vi sender dig et prisvenligt tilbud tilbage!

Hurtigoversætter tager sig gerne af dine engelske tekniske tekster der skal oversættes til dansk. Vores tekniske oversættere, vil i denne sprogkombination have dansk som modersmål, samt meget gode engelskkundskaber.

Uanset om du vil have dine tekster oversat fra britisk eller amerikansk engelsk til dansk, har vi den nødvendige viden der kræves, for en grammatisk og sproglig korrekt oversættelse.

At oversætte en engelsk teknisk manual

Det tekniske område er stort, hvis ikke uendeligt. Lige så stor er vores viden om de forskellige specialiseringer. Vores oversættere har teknisk erfaring/uddannelse inden for områder som: el, klimaanlæg, ventilation, energi, samt sikkerhed og byggeri.

Har du eksempelvis brug for, at oversætte en teknisk manual fra engelsk til dansk, kan du være sikker på at du får en kvalitetssikret oversættelse, hvor oversætteren både har grammatikken på plads, men også den rette terminologi.

Et tilbudsforslag

Bed om et tilbud ved at bruge formularen du ser til højre på siden, eller ved at sende os en e-mail. Vedhæft dine dokumenter, så analyserer vi materialet og vil vende tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os

Vil du vide mere, før du sender dine tekster? Ring på 39 15 81 80, og vi besvarer de spørgsmål, du har, og hjælper dig videre.

2016-09-28T13:13:13.4650766Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo