Teknisk oversættelse fra engelsk til dansk

Teknisk oversættelse fra engelsk til dansk

Vi oversætter dine tekniske tekster fra engelsk til dansk. Send dine tekstfiler til os, og vi sender dig et prisvenligt tilbud tilbage!

Har du behov for en teknisk oversættelse fra dansk til engelsk? Så lad os hjælpe dig!

Vi fokuserer på at leverer oversættelser i højeste kvalitet og på at give den bedste faglige sparring og service igennem hele processen.

Tekniske kvalitetsoversættelser

For at kunne levere en teknisk oversættelse i højeste kvalitet, er det vigtigt at oversætteren har en god brancheforståelse for at kunne anvende de korrekte fagtermer. Derfor benytter vi udelukkende oversættere, som er eksperter i at oversætte tekniske tekster. Inden for det tekniske område eksisterer der en lang række forskellige specialiseringer, og derfor udvælger vi nøje en oversætter, som har erfaring inden netop dit område. Vores oversættere har teknisk erfaring/uddannelse inden for områder som: el, klimaanlæg, ventilation, energi, samt sikkerhed og byggeri m.m.

Derudover bruger vi udelukkende modersmålsoversættere. Det betyder, at de tekniske oversættere i denne sprogkombination har dansk som modersmål samt særdeles gode engelskkundskaber.

Få et tilbud nu

Få et tilbud med det samme ved at sende os en e-mail, hvor du vedhæfter de tekster, som du ønsker oversat. Har du specifikker ønsker eller behov, så oplys os gerne om dem. Så kommer vi tilbage inden kort tid med et skræddersyet tilbud.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for råd og sparring? Ring på 39 15 81 80 , og vi besvarer de spørgsmål, du har, og hjælper dig videre.

2018-10-09T13:09:20.2672143Z

Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo