Spansk-svenska tekniska översättningar

Vi översätter era tekniska texter från spanska till svenska. Skicka era textfiler så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande!

Tekniske oversættelser fra spansk til dansk

Teknisk terminologi kan være kompliceret og svært at forstå. Derfor er det vigtigt, at tekniske tekster, også bliver oversat af kvalificerede oversættere med teknisk erfaring.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har netop de færdigheder og kompetencer, der kræves for at håndtere denne type tekster.

Spansk dansk tekniske oversættere

Vores spansk-dansk tekniske oversættere har i denne kombination dansk som modersmål. Kendskab til spansk er yderligere meget godt. En teknisk uddannelse i Spanien er ofte grundlaget for sprogkundskaberne.

Selv hvis oversætteren har en teknisk baggrund, er der også tekniske eksperter til rådighed, når en dybere ekspertise er nødvendig. Det betyder, at dit produkt får en høj standard, og at vi kan arbejde meget effektivt.

Tekniske områder

Der er utallige tekniske kategorier og specialiseringer. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter kan tilbyde tekniske oversættelser på områder som: metrologi, optik, håndtering og forarbejdning, automobil- og teknologi generelt.

Er det en spansk medicinsk håndbog, du ønsker at oversætte til dansk, kan vi også hjælpe dig! Samarbejd med os for kvalitetssikrede oversættelser, og erfar selv hvorfor så mange af vores kunder vælger os, frem for vores konkurrenter!

Vores priser på oversættelse

Modtag et tilbud på din oversættelse ved at sende en e-mail med dit materiale til os.

Vi vil vende tilbage med et konkurrencedygtigt tilbud, som kun få andre oversættelsesbureauer kan matche eller overgå.

Ring og spørg

Du er altid hjertelig velkommen til at ringe 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål, og drøfter gerne sammen med dig, hvad den bedste løsning på dit projekt skal være.

2016-09-28T07:37:12.5313023Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo