Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Vi oversætter dine tekniske tekster fra tysk til dansk

Tekniske oversættelser fra tysk til dansk

Vi oversætter dine tekniske tekster fra tysk til dansk.

Hurtigoversætter Vi hjælper dig, med at oversætte dine tekniske tekster fra tysk til dansk. Vi ved, at det kræver en stor branchekendskab for at kunne oversætte tekniske tekster og anvende korrekt terminologi.

Kvalitet i fokus!

Hos os har vi kvalitet i fokus, og derfor benytter vi udelukkende tekniske oversættere, som har en relevant baggrund samt og uddannelse inden for dit tekniske område. Derudover har oversætteren minimum 5 års erfaring med at oversætte, og vil udelukkende oversætte til sit eget modersmål.

Dette sikrer dig, at du får en oversættelse i højeste kvalitet!

Tilbud

Ønsker du et tilbud? Så send os blot en e-mail med dine tekster. Har du specifikke ønsker eller behov, så oplys os endelig omkring disse. Vi vender tilbage inden for kort tid med et skræddersyet tilbud, der er tilpasset dine behov og ønsker.

Ring til os

Har du flere spørgsmål eller har du behov for vejledning? Så ring til os på telefonnummer 39 15 81 80. Vores Project Managers står altid klar til rådighed. Vi tager udgangspunkt i dig, og dine ønsker, og udvikler sammen et produkt du vil blive helt tilfreds med!

2018-10-09T15:26:20.0090143Z
Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Jens en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.