Vi oversætter dine tekniske tekster fra tysk til dansk

Tekniske oversættelser fra tysk til dansk

Vi oversætter dine tekniske tekster fra tysk til dansk.

Hurtigoversætter tilbyder tekniske oversættelser fra tysk til dansk. Vi har teknisk uddannede oversættere i alle fagområder i hele Danmark.

Den person, der oversætter teksterne har meget gode sprogkundskaber i tysk, dansk som sit modersmål og en teknisk uddannelse, eller i det mindste en uddannelsesbaggrund inden for teknik.

Tysk manual oversat til dansk

Tekniske oversættelser fra tysk til dansk hører til de sprogkombinationer der er mest efterspurgte. Betjeningsvejledninger, manualer, og systembeskrivelser er eksempler på tekster, som vores kunder ønsker hjælp til at oversætte fra tysk til dansk.

Vil du oversætte en tysk brugsanvisning til dansk, sikrer vi dig, at du får den bedst egnede oversætter til netop dit område. Personen skal opfylde visse kvalitetskrav, for at vi kan ansætte vedkommende. Det garanterer dig et kvalitetssikret produkt!

Tilbud

Modtag et tilbud på din oversættelse ved hjælp af formularen til højre eller ved at sende os en e-mail med dine tekster. Dem vil vi se lidt nærmere på, og derefter vende tilbage til dig igen, med et af markedets bedste tilbud!

Ring til os

Og vi fortæller dig mere. Vores Project Managers står til din rådighed på 39 15 81 80. Vi tager udgangspunkt i dig, og dine ønsker, og udvikler sammen et produkt du vil blive helt tilfreds med!

2016-09-28T13:12:31.2258531Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo