Professionel teknisk oversættelse til og fra spansk

Tekniske oversættelser til og fra spansk

Vi oversætter dine tekniske instruktioner til og fra spansk. Ring 39 15 81 80, i dag og drag fordel af vores prisværdige tilbud!

Hurtigoversætter har oversat forskellige former for tekniske dokumenter til og fra spansk i mange år. Spansk er et af de sprog, hvor efterspørgslen efter tekniske oversættelser er stigende.

Vi tager udgangspunkt i dig og dine mål med oversættelsen. Vi stræber altid efter at lave et helt unikt produkt, der lever op til alle dine forventninger.

Kvalitetssikret teknisk oversættelse

Dine dokumenter behandles af tekniske oversættere med en teknisk uddannelsesbaggrund. Vi er altid meget omhyggelige med at vælge en oversætter, og tager hensyn til oversættelsens aktuelle område.

Afhængigt af det tekniske område, varierer naturligvis også den tekniske terminologi, der bruges. Forskellige teknologier kan være: industriel teknologi, bioteknologi, informationsteknologi og energiteknologi.

Men dette er kun en brøkdel af de områder, vi har ekspertise i.

Spanske tekniske oversættelser

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder konkurrencedygtige tekniske oversættelser i alle markedsområder.

Veluddannede og specialiserede oversættere, lokalisering og omkostningseffektivitet - digitalisering, moderne teknologi og de globale arbejdstider er alle de vigtigste grunde til vores succes i branchen.

Omkostningerne for en teknisk oversættelse

For at kunne give dig en nøjagtig pris på en oversættelse, skal vi først se din tekst. Vi tæller ord, og ser bl.a. på layout. Derefter taler vi med den rette oversætter, og finder sådan frem til en pris. Send dine tekstfiler via e-mail, og vi vil vende tilbage med det vi garanterer dig, er et af de bedste tilbud. Du kan roligt sammenligne vore priser med andre oversættelsesbureauers!

Velkommen til at kontakte os på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål, eller ellers ønsker flere informationer, og vi vil hjælpe dig videre.

2016-10-28T14:25:53.4320058Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo