Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser af tekniske tekster til og fra tysk

Vi tilbyder tekniske oversættelser af eksempelvis CAD-tegninger

Vi oversætter dine tekniske tekster fra og til tysk. Send os, dine tekster og vi laver et skræddersyet tilbud til dig!

Hos os har vi stor ekspertise i at oversætte tekniske tekster til og fra tysk. Tyskland er Danmarks største eksportmarked, og derfor er behovet for oversættelser til og fra tysk ligeledes stort. Dette gør sig også gældende inden for tekniske oversættelser.

Tekniske oversætter til og fra tysk

Vi råder over et massivt netværk bestående af oversættere inden for alle tekniske områder. Ligesom i medicin og jura, er det nemlig essentielt at oversætteren har et solidt branchekendskab for at kunne anvende korrekte fagtermer. Vores tekniske oversættere er specialiseret i at oversætte tekniske tekster, og har en relevant baggrund inden for emnet.

Vores oversættere har ikke kun faglig ekspertise, men de er også modersmålsoversættere, hvilket betyder, at de udelukkende oversætter til sit eget modersmål. Vores oversætterne bor i forskellige tysktalende regioner, og derfor vil oversættelsen altid lokaliseres til din målgruppe. Hvis din målgruppe f.eks. befinder sig i Østrig, tilpasses oversættelsen derefter.

Få et skræddersyet tilbud med det samme

Bed om et tilbud ved at sende os dine tekster via e-mail. Angiv gerne sprogkombination samt eventuelle præferencer. Vi evaluerer materialet og vil vende tilbage med et skræddersyet tilbud hurtigst muligt.

Kontakt

Har du flere spørgsmål eller ønsker du råd og sparring. Så ring til os på telefonnummer 39 15 81 80. Vi står klar til at hjælpe dig!

2018-10-09T14:50:44.8692143Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.