Oversættelser af tekniske tekster til og fra tysk

Vi tilbyder tekniske oversættelser af eksempelvis CAD-tegninger

Vi oversætter dine tekniske tekster fra og til tysk. Send os, dine tekster og vi laver et godt tilbud til dig!

Hurtigoversætter råder over et massivt netværk bestående af oversættere på alle tekniske områder. Ligesom i medicin og jura, er det underforstået at oversættelsen skal have den korrekte terminologi i forhold til det tekniske emne.

Oversætterne bor i forskellige tysktalende regioner, hvilket betyder, at oversættelsen altid lokaliseres til din målgruppe. Hvis din målgruppe befinder sig i Østrig, tilpasses oversættelsen der efter.

Kilde- og målsprog

Begrebet teknologi kan inddeles i mange forskellige retninger. Vi kan dække stort set alle tekniske områder, takket være vores freelance-oversættere. Hurtigoversætter er det hurtigst voksende oversættelsesbureau på det europæiske marked i dag, og vi udvider os fortsat i mange lande lige nu.

Kildesproget refererer til det sprog teksten er skrevet på. Med målsproget refereres der til det sprog, der skal oversætte til.

Vores tekniske oversættere er altid modersmålstalende, og har en solid uddannelse / erfaring med kildesproget.

Særtilbud

Med den nyeste teknologi og den nyeste software, kan vi reducere arbejdstiden der skal bruges på en oversættelse. Sådan garanterer vi kvalitetssikrede oversættelser til konkurrencedygtige priser, og med korte leveringstider.

Bed om et tilbud ved at sende dine tekster via e-mail. Vi evaluerer materialet og vil vende tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt

Samarbejd med os når du har brug for teknisk oversættelse til og fra tysk, og bliv også du en af ​​vores mange tilfredse kunder. Hjertelig velkommen til at ringe til os hvis du ellers har andre spørgsmål: 39 15 81 80.

2016-10-31T13:57:49.1646672Z

Joanne Mensink
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo