Har du brug for et tilbud på en oversættelse?

Så er du kommet til det rette sted. Vi sørger for den bedste freelance-oversætter til den laveste pris.

Hvordan kan en god oversætter arbejde til den laveste pris?

Svar: De fleste freelance-oversættere tilpasser deres pris til den pågældende situation. Hvis de er meget beskæftigede, stiger prisen. Vi ved nøjagtigt, hvilke oversættere ud af vores 1500 specialister der ikke er for overbebyrdede, og kan bruge dem til normaltakst. Du skal derimod først henvende dig til mange forskellige oversættere og ved i slutningen alligevel ikke, om du har fundet den rigtige. For alle, der taler et fremmedsprog, kan kalde sig "oversætter". Vi udvælger således de bedste oversættere for dig. I den sammenhæng er vi opmærksomme på:

  • prisniveauet
  • erfaring med det pågældende materiale
  • oversætterens uddannelse
  • positive referencer
  • leveringshastigheden
  • sprogkundskaberne

For at få en god oversættelse skal oversætteren have en affinitet til tekstens emne og beherske udgangs- og målsproget flydende. Også erfaring er absolut nødvendig. Af denne grund anvender vi ingen sprogstuderende. For vi ønsker, at du er tilfreds.

Vores oversættere arbejder og bor der, hvor målsproget tales og råder over mangeårig erfaring. Din tekst er derfor i gode hænder hos os.

Da vores oversættere også arbejder om aftenen og i weekenden, kan vi garantere korte leveringsfrister. Hurtigere kan det knap gå!

Picture of people.

Har du brug for et tilbud på en oversættelse?

2018-07-16T12:43:05.0638160Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo