Flag

Send din tekst til os via e-mail, og vi laver lynhurtigt et godt tilbud til dig!

Tjekkiske oversættelser

Vores tjekkiske oversættelsesbureau kan hjælpe dig med oversættelser til og fra tjekkisk. Med vores kvalificerede, specialiserede, og kompetente oversættere i Tjekkiet, er vi unik som oversættelsesbureau.

Forretningsmulighederne i Tjekkiet er store i mange områder af markedet. Hurtigoversætter tilbyder bl.a. forretningsrelateret oversættelse, til og fra tjekkisk.

Tjekkiske oversættere bosiddende i Tjekkiet

Med stationerede oversættere i Tjekkiet, kan du som kunde være sikker på den bedste kvalitative oversættelse på markedet, som muligt. Få andre oversættelsesvirksomheder kan levere den kraft og ekspertise, som vi kan levere.

Den væsentligste årsag er, at vores oversættere er placeret, hvor målgruppen for oversættelsen befinder sig. Dette vil til gengæld generere flere fordele. For eksempel:

  • kort leveringstid
  • korrekt terminologi
  • korrekt brug af sproget
  • sprog kulturanalyse
  • strømlinet arbejdsproces som resulterer i billigere pris for dig som kunde
  • dialektisk kompetence

Vores priser for oversættelse til og fra tjekkisk

Vores pris på oversættelse fra dansk til tjekkisk er DKK 2,09 per ord. Fra tjekkisk til dansk betaler du DKK 1,79 per ord. Tarifferne er baseret først og fremmest på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

Du er altid meget velkommen til, at kontakte os, så vil vi indenfor blot en time komme tilbage med et godt tilbud på din oversættelse. Du kan sende os en e-mail. Haster det meget, bedes du venligst ringe til os på 39 15 81 80 , og en vores Project Managers vil give dit et tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig!

2017-06-15T15:35:01.6185634Z

Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo