Kulturelle oversættelser hos Hurtigoversætter

Oversættelser indenfor kunst og kultur.

Vi har mange års erfaring med oversættelser indenfor det kulturelle område. Send os en e-mail nu, hvis du ønsker et tilbud.

Oversættelser indenfor kunst og kultur er endnu et af vores ekspertiseområder.

I løbet af Hurtigoversætters mere end 10 år på markedet, har vi udført utallige oversættelser af bl.a. lærebøger, ph.d.-afhandlinger, artikler inden for humaniora, teatermanuskripter, guidebøger, kataloger, samt udstillings- og museumsinformation. Vi servicerer en bred og tilbagevendende skare af museer, kultur- og koncertscener, turistbureauer samt forskere.

Indenfor dette fagområde er stilistisk sprogforståelse og elegance samt korrekt terminologi altafgørende, og vi benytter derfor alene oversættere med betydelig erfaring indenfor netop dette felt. Vores oversættere arbejder desuden kun med deres modersmål som målsprog, hvilket sikrer en høj kvalitet i alt hvad vi gør.

Oversættelser indenfor kunst og kultur.

Hurtigoversætter servicerer en lang række kulturinstitutioner, bl.a. museer, koncertsteder og teatre.

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan Hurtigoversætter kan hjælpe dig med oversættelse indenfor dette fagområde, kontakt da en af vores kompetente Project Managers. Du kan sende os en forespørgsel via tilbudsformularen til højre på siden, og vi vender hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud.

2016-05-25T14:08:24.1900028Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo