Oversættelsesbureau i Oslo

Kort over Hurtigoversætters beliggenhed i Oslo

Kontakt os i Oslo

Vi har et afdelingskontor i Oslo, fordi vi kan se byens betydning i Nordeuropa. På vores kontor i Oslo arbejder et team af erfarne Project Managers for at imødekomme dine oversættelsesbehov for sprog som norsk, svensk og dansk.

Vi tilbyder oversættelse af dokumenter til og fra 150 sprog inden for alle områder lige fra professionel oversættelse af sikkerhedsdatablade til norsk, til oversættelse af komplicerede juridiske tekster til finsk.

Vores oversættere er professionelle, som har deres målsprog som modersmål og besidder relevant viden inden for forskellige områder. På kontoret i Oslo specialiserer vi os i tekniske tekster inden for olie- og gasindustrien, men vi oversætter alle typer dokumenter med samme præcision og hastighed.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på din oversættelse!

Energi som en indbringende økonomisk sektor i Norge

Oslos økonomiske succes er hovedsageligt baseret på den maritime sektor, men Oslo har også opnået en unik kompetence gennem den rolle, som storbyen og det omkringliggende område har spillet i 100 års vandkraftproduktion og næsten 40 års offshore olieudvinding. Desuden er Oslo et af de førende forskningscentre inden for elektronikindustrien samt mobilkommunikation.

Sådan skaber vi professionelle oversættelser, der giver din virksomhed et forspring

Hurtigoversætter er en af verdens førende internationale oversættelsesvirksomheder. Hver dag samarbejder oversættere og Project Managers i vores globale netværk med over 4 200 modersmålsoversættere om at levere professionelle oversættelser af høj kvalitet. Vi bruger tidszoner til vores fordel for at levere vores oversættelser til dig hurtigst muligt. På den måde kan vi endda tilbyde oversættelser i nattens løb.

Men hurtig levering er ikke alt. Komplekse projekter kræver af og til stor forberedelse og meget opfølgning. Vores terminologispecialister opretter særligt tilpassede oversættelseshukommelser for at sikre overensstemmelse og konsekvens efter oversættelsesopgaven. Dette resulterer i en hurtig og økonomisk oversættelsesproces, der tager højde for gentagelser i teksten.

Konsekvente oversættelser hjælper med at styrke jeres virksomhedsidentitet og sikre ensartet kommunikation med kunder og partnere. Vores Project Managers i Oslo er klar til at hjælpe dig gennem hele oversættelsesprocessen.

Professionelle medlemskaber

Vores oversættelsesbureau blev grundlagt i år 2000 og har opnået fremragende resultater. Vi er medlem af følgende professionelle sammenslutninger.

ATA-logo

Vi er virksomhedsmedlem af ATA, the American Translators Association

EUATC- og VViN-logo

Hvis du skal bruge din oversættelse til det europæiske marked, arbejder vi i henhold til EUATC- (europæiske) standarder

ISO 9001 og ISO 17100

Vores europæiske produktionskontorer i Holland og Tyskland er ISO 9001- og ISO 17100-certificerede

Kontaktdata

Oslo
Nydalsveien 28
0484 Oslo
+47 2152 0253

2018-05-09T09:40:57.6692930Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo