Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser fra dansk til hindi

Vi oversætter dine danske tekster til hindi.

Skal du bruge en oversættelse på f.eks. en brugsanvisning, til eller fra hindi? Vi har ekspertisen indenfor de fleste fagområder. Kontakt os i dag, og modtag et tilbud på oversættelsen allerede indenfor 1 time!

Vores indiske oversættere hjælper dig med oversættelser fra dansk til hindi.

Om du er privatperson, virksomhed eller organisation, spiller ingen rolle. Om det er enkelte eller flere komplekse tekster, har heller ingen betydning.

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter har ekspertisen i brede, og smalle fagområder.

Lokalisering - Hindi

Lokalisering er en af årsagerne til vores succes på markedet. Det betyder, at vores oversættere befinder sig i forskellige dele af landet, og kender sproget, fuldt ud.

De har ikke kun hindi som modersmål, men er velbevandret i sprog, og kultur, som er aktuelt i den region, de bor i. Forskellige faktorer som er afgørende for en fejlfri oversættelse er delvist:

- Regionale dialektforskelle

- Varierende terminologi

- Sprogkulturelle forskelle

- Viden om emnet

Vores oversættere har disse færdigheder, og meget mere!

Dansk-indisk oversættelse

Lad os sige, du har brug for at oversætte dit danske CV til hindi. Eller måske har din virksomhed brug for at oversætte en medicinsk indholdsfortegnelse til hindi?

Uanset hvad behovet er, kan vi altid lave en perfekt oversættelse til dig.

Få nu et tilbud

Med stærke markedspriser, korte leveringstider og lokaliseringsviden, kan vi garantere oversættelser af meget høj standard!

Modtag et tilbud, og find ud af, hvad din oversættelse vil koste, allerede i dag! Vi skræddersyr et tilbud, efter at vi har modtaget dit materiale, og analyseret det.

Udfyld og vedlæg din tekst i formularen til højre eller- hvis du har flere tekster- i en e-mail. Vi garanterer at du vil få et tilbud du har svært ved at modstå!

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du flere informationer? Du skal være velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80, og vi vil besvare dine spørgsmål.

Vi ser frem til at samarbejde med dig!

2017-02-07T11:50:45.7106285Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo