Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse fra engelsk til hindi

Vi oversætter dine engelske tekster til hindi

Har du brug for en oversættelse af en håndbog, til hindi? Vi har den rette oversætter til din opgave! Du er hjerteligt velkommen til at bestille et tilbud, med det samme.

Har du brug for at få dine engelske tekstdokumenter oversat til hindi? Så har vi den rette oversætter til dig! Uanset om det er et CV eller en manual, kan vi hjælpe dig.

Hos Hurtigoversætter tilbyder vi oversættelsesarbejde for alle målgrupper, og indenfor alle markedsområder.

Med hindi som modersmål

Vi har oversættere i forskellige regioner i Indien. De har altid hindi som modersmål, men også ekspertisen indenfor lige netop, dit fagområde.

Måske er teksten en medicinsk indholdsfortegnelse, eller en personalehåndbog i IT eller telekommunikation. Ligegyldigt hvad tekstens indhold er, kan vi altid oversætte den!

Engelsk-indiske oversættere

I alle sprog findes der dialektale varianter, af et og samme sprog. Med regionalt indfødte oversættere, er dette problem for os. Vi har kendskab til de forskelle, som findes mellem dialekterne.

Vores netværk af oversættere strækker sig rundt om i verden. Dette betyder også, at tidsforskellene kommer os til gode, og at vi kan arbejde effektivt og hurtigt.

Vil du have et tilbud?

Vores priser er konkurrencedygtige, vi leverer hurtigt, og dine tekster genskabes til en oversættelse, af højeste kvalitet!

Indhent et tilbud på din oversættelse! Vi går igennem dit materiale, og vil vende tilbage med en specifikation, så hurtigt som muligt. Vi garanterer dig at du vil få et tilbud, du vil have svært ved at modstå!

Scan dine tekster og e-mail dem til os. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os!

2017-01-02T10:22:45.2368878Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.